EU: ez a teljes igazság a demokratikusnak mondott Unióról: valójában egy önkényuralmi rendszer!

2018. február 15., csütörtök




Rendszerbe betervezett korrupció, mesterséges népességcsere, centralizált erőtér jellemzi korunk feltörekvő, majd elbukó szuperhatalmát.

Az Európai diktatórrikus rendszer lassan elérkezetta csúcspontjához.

Olyan szinten zajlik ma az EU degenerációja azáltal, hogy a Keletről kiürülő népességet pótolják, hogy az valami hihetetlen.

Eközben minden tabu, ami a menekültválságot érinti. Olyannyira, hogy aljas módszerekkel lépnek fel azok ellen, akik az igazság hangját szeretnék hallatni.

A rendszerbe beletervezett korrupció, akik felszólalnak ellene, vagy leleplezik, azokat elhallgattatják, vagy megbüntetik.

Ha bárki megszólal nemi vagy faji kérdésben, vagy ha nézetei eltérnek a fent jóváhagyottól, akkor azt rögtön kiközösítik. Ezzel egy “szellemi gulágot” hoztak létre.

Az emberek és a polgárság számára egyre nyilvánvalóbb, hogy az EU úgy akart végig szuperhtaalommá válni, hogy elekdzte centralizálni az erőteret.

Megfosztotta magát a demokratikus elveitől, és arra fókuszált, hogy minden folyamatot egy heylről, Brüsszelből irányíthasson.

Ez a centralizált, nemzetek felett állónak gondolt hatalom pedig a legsötétebb kommunista diktatúrák egyik fő jellemvonása.

Mára már az is látja az EU antidemokratikus tulajdonságait, aki eddig telejsnee lfogdult volt az EU-val kapcsolatban.

Azt mondják, hogy mindenkinek el kell felejtenie a nemzetiségét, az etnikai tradícióit és a helyi szokásait… Nem akarják, hogy britek legyenek, meg franciák, egy új történelmi közösséget akarnak, legyen mindenki „európai”. 

Nyomd el minden nemzeti érzésedet, és úgy élj, mint egy multinacionális közösségben.

De megkérdezték-e tőled, hogy egyáltalán Te ezt akarod-e?

Gyakorlatilag arról van szó, hogy két tucat önjelölt vezető próbálja hatalommal irányítani Brüsszelből az egész európai kontinenst, és nem tetszik nekik semmilyen ellen hang, mely azt mondja, hogy ő másképpen gondolja.

Így jutottunk el az egykor szépreményű Európai közösségként induló demokratikus Unióból a mai globalista, kapitalista, kultúrát lezüllesztő, saját tagállamait kizsigerelő "tömörüléshez".

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség európa politika menekültek bevándorlás


Megtekintések száma: 24640





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet