Évtizedek óta az egyik legjobb felvétel került elő a Loch Ness-i szörnyről?

2017. május 15., hétfő




Valóban a szörnye sikerült végre több év hallgatás után megörökíteni?

A most következő felvétel az egyik legélesebb, és egyben legtöbb részletet mutató felvétel a hírhedt Loch Ness tóban élő szörnyetegről.

A Loch Ness vizében rejtőzködő gigantikus őshüllőt az utóbbi 1-2 évben már többen temetni kezdték, mivel alig akadt olyan ember, aki látni vélte.

Egyesek már arról kezdte el cikkezni, hogy a lény valószínűleg meghalt, vagy valamiféle betegség gyengíthette meg annyira, hogy ne mutatkozzon. Mások egyszerűen azt állították, hogy eddig is csalás volt az egész, és csak a turizmus húzott hasznot az egészből.

A végső igazságot azonban senki sem tudta kideríteni a Loch Ness-i szörnnyel kapcsolatban.

Most előkerült egy friss felvétel, melyet sokan az elmúlt évtizedek legélesebb, és egyben legjobb felvételének tartják a szörnyről.

Ezen ugyanis a szörny alakja kivehető, és egyes részletek is.

Maga a fénykép kifejezetten hasonlít arra az 1934-es fényképre, mely az egyik legelső történelmileg feljegyzett fotó a lényről. Ezen egy Plesiosaurusra hajazó, magas, hosszú nyakkal rendelkező kreatúra látható.

Mára a fotó hitelessége kétségkívül megkopott, és sokan úgy tartják, hogy egyszerű hamisítvány, a szörny létezéséről mégis sok helyi, és rengeteg turista meg van győződve.

Hogy a mostani fotó mennyire lehet perdöntő? Tény, hogy látszódnak részletek, és valóban ez az eddigi legjobb fotó róla, mégse lehet eldönteni pontosan, hogy mit is ábrázol.

Végső soron a Loch Ness tó mélye tovább őrzi titkait…

OSZD MEG másokkal is!

paranormál loch ness-i szörny kriptid


Megtekintések száma: 67982





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet