Ez 500%-kal nagyobb hatásfokkal dolgozik, mint bármely köhögéscsillapító, vagy szirup!

2017. augusztus 13., vasárnap




Hamarosan jön az ősz, aztán meg a tél, és évről-évre próbálja magát az ember egészségesen átvergődni ezeken az időszakokon.

Ugyanis az ember szervezetének a hideg időben szüksége van atápanyagokra, de nem mindig kapja meg. Még a nagy nyári melegben sem árthat, ha egy hritelen jött rorokfájásra, köhögésre tuudnk egy jó házi gyógymódot.

Kevesen tudják, de nagyon köhögéscsillapító szirup tele van különféle bizarr vegyszerekkel, tartósító elemekkel, és egyéb méreganyagokkal, melyek képesek beépülni a szervezetünkbe, és a picik szervezetébe.

Van azonban egy alternatíva, egy olyan recept, egy matéria, ami 100%-ban természetes és mellékhatás mentes. És természetesen nem kevésbé hatékony.

Az ananász leve ugyanis hihetetlenül erős vitalizáló és fertőtlenítő hatással bír. Ezt 2010-ben indiai kutatók is vizsgálták. A tanulmányukat több neves tudományos magazin is közzétette.

Az derült ki, hogy az ananász számos egészségügyi hatással bír. Mivel magas benne a bromelain tartalom, ezért antioxidánsként működik, ezrét csökkenti a gyulladást, a duzzanatokat pedig pillanatok alatt lelohasztja.

250 ml tiszta ananászlé az ajánlott napi C-vitaminmennyiség 50% -át is tartalmazza. A C-vitaminról pedig köztudott, hogy egy másik erős antioxidáns, amely erősíti az immunrendszert és megnyugtatja a torokfájást vagy a köhögést.

A rengeteg C-vitamin mellett sok még benne az A-vitamin is, ami már csak hab a tortán a triamin, és a B-6 vitamonok mellett. található még benne magnézium, mangán, kálium.

A kutatók még arra is rájöttek, hogy a tuberkulózis kezelésére is kiváló az ananász egy különelges, fűszeres keveréke.

Az ananászlé nyers mézzel, borssal és sóval való keveréke hatására jól oldódik a torokban lévő nyálka és egyben a tartós köhögés is mérséklődik. 

A betegek 5-ször gyorsabban gyógyultak fel neki köszönhetően, így a statisztika szerint 500%-kal hatékonyabb gyógymód, mint bármilyen modern orvostudomány által kreált szirup.

Ha elkészíted és használod a lent leírt keveréket, akkor az biztos, hogy köhögés ügyben nem fogod sűrűn látogatni az orvost.

Hozzávalók:

  • 1 csésze ananászlé
  • ¼ csésze friss citromlé
  • 1 darab gyömbér (kb 3 cm)
  • 1 evőkanál nyers méz
  • Csipet só
  • ½ teáskanál cayenne bors

Össze kell turmixolni, az összetevőket. Ha ezzel megvagy, napi háromszor fogyaszd a levet, ha köhögsz, vagy fája torkod, és a tünetek rövid időn belül meg fognak szűnni!

egészség egészség megelőzés természetes remediák


Megtekintések száma: 39626





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet