Ez a 7 prófécia jelzi előre a nagy világégést és a bekövetkező Armageddont! Már nincs túl sok hátra?

2023. március 23., csütörtök




A bibliában több helyen félelmetes részletességgel írják le, mi fog bekövetkezni.

Nagyon közel van az emberiséget érintő kataklizma, a végidők, és az mindent elsöprő harmadik világháború.

Ezt mi sem erősíti jobban, mint a világban zajló egyre horrorisztikusabb folyamatok, a gonoszság és embertelenség térnyerése.

Arról nem beszélve, hogy a jelenések könyve nyíltan leírja azt, hogy mi várható a végidőkben.

Sőt, egyes próféciák már be is következzek...

"Nemzet támad nemzet ellen” (Máté 24:7) - sokak szerint a második és az első világháború ennek a próféciának a beteljesedése, míg mások a harmadik világháború egyételmű leírásának, utalásának gondolják.

Ráadásul a II. világháború vége és 2010 között 246 fegyveres konfliktus volt a világ 151 pontján...

„Lesznek élelmiszerhiányok” (Máté 24:7) - Az ENSZ szerint az éhezés fenyegeti a világon a legtöbb ember egészségét, és az emberek hetedének nincs elég ennivalója.

Napjaink élelmiszerhiányát nem az okozza, hogy egyszer az időjárás miatt rossz lett a termés, hanem négy, régóta zajló folyamat, mégpedig a gyors népességnövekedés, a termőtalaj pusztulása, a növekvő vízhiány és a hőmérséklet emelkedése

„Lesznek nagy földrengések” (Lukács 21:11) - Napjainkban a természeti katasztrófák érezhetően sűrűbben következnek be, és erőteljesebbek, mint valaha. Egyre több kutató véli úgy, hogy a közeljövőben elkerülhetetlen lesz egy giga erejű földrengés, mely a világ egyes részeit is romba döntheti.

1970 és 2001 között évente átlagosan 19 katasztrófának minősülő földrengést regisztráltak, a halálos áldozatok száma pedig átlagban 19 547 volt. A 2012-t megelőző tíz évben az éves átlag 28-ra, illetve 67 954-re emelkedett.

„Egyik hely után a másikon járványos betegségek” (Lukács 21:11) - Szintén észrevehető, hogy a 2000-res évek óta igen magas arányban jelennek meg különféle kórokozók a bolygón, többek között a H1N1 vagy a SARS vírus is ilyen volt, mely milliók halálát és megbetegedését okozták.

Az emberek és a virológusok is attól tartanak, hogy napjaink túlzott antibiotikum használata miatt a szuperbaktériumok terjedésével majd egy olyan betegség üti fel a fejét, mely képes lesz pestisként kiirtani az emberiség nagy részét.

„Elárulják egymást, és gyűlölni fogják egymást.” „A törvénytelenség növekedése miatt a legtöbb emberből kihűl majd a szeretet” (Máté 24:10, 12) - Ez egyértelműen a nácik által eluralt történelmi időszakról ír, mely már sajnos megvalósult.

A náci rezsim hatmillió zsidó és több millió más származású ember életét oltotta ki. Az átlagpolgárok magatartásáról Zygmunt Bauman író megjegyzi: „A tömegpusztítást nem kísérte hangos felháborodás, inkább közönyös hallgatás.

„Az emberek önmagukat szeretők lesznek, pénzszeretők . . . , természetes vonzalom nélküliek” (2Timóteusz 3:2, 3) - Kifejezetten jellemző, hogy az emberek korruptak, közönyösek lettek, és mérhetetlenül kapzsik.

Az Egyesült Nemzetek Gyermekalapjának az egyik beszámolójából kiderül, hogy az Egyesült Királyságban a szülők és a gyermekek „mintha vásárlási kényszerben szenvednének”. A családok azért vásárolnak állandóan, „mert így próbálják ellensúlyozni a családtagok közötti gondokat és a társadalmi bizonytalanságot”.

"A királyságnak ezt a jó hírét prédikálni fogják az egész lakott földön” (Máté 24:14) - Ez alapján arra lehet következtetni, hogy Isten királysága egy fizikailag is testet öltött kormányzat lehet majd. Jézus lesz a király az élén, és ez a királyság fogja követni az emberi kormányzatokat és hatalmakat a Földön.

Még egyelőre csak az Új világrend van kirajzolódóban, de azt a mérhetetlen diktatúrát fogja majd követni és romba dönteni Isten igazságos uralma.

Mint látod, ezen próféciák egy jó része már meg is valósult, és néhány még várat magára, de magunk is érezzük, hogy nagyon közel van a végső beteljesedés...

OSZD MEG másokkal is! 

vallás isten biblia világvége antikrisztus végidők


Megtekintések száma: 43711





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet