Ez a felvétel bizonyítja: a HAARP időjárás manipuláció már a fejünk felett zajlik!

2017. december 23., szombat




A Föld légkörének tönkretétele zajlik, miközben az időjárást szándékosan extremizálják.

Ma már egyértelművé válik mindenki számára, hogy az időjárás módosítás technológiája nem sci-fi.

Egyre több jel utal arra, hogy a korábban csak összeesküvés elmélet szintjén létező HAARP programról szóló hírek mind igazak.

A világhírű író, Kurt Vonnegut testvére fejlesztette ki az esőcsináló technológiát a GE-nél a 40-es években.

Azóta pedig elszabadult a pokol ilyen téren, mert az amerikai kormány az ő technológiákra, és más kezdetleges technológiákra is rátette a kezét.

Rájöttek ugyanis, hogy aki tudja az időjárást befolyásolni, az gyakorlatilag teljhatalommal rendelkezik a Földön, és bármit képes elérni...

A lenti videó is azt bizonyítja, hogy a HAAP által az ionoszférában végzett részecskemódosító kísérletek könnyedén képesek bármilyen szélsőséges időjárási jelenséget, vagy épp pusztító folyamatot generálni.

Korábban egyszer ismerte el nyilvánosan kormányzati alkalmazott az időjárás-módosítás létét.

1997-ben William Cohen egykori védelmi miniszter azt mondta, vannak terroristák, akik “ökotípusú terrorizmust űznek, módosítják az éghajlatot, földrengéseket és vulkánokat váltanak ki távolról, elektromágneses hullámok használatával”.

2011 elején látott napvilágot a hír a világsajtóban, hogy Abu Dhabi tudósai sikeresen befolyásolták a helyi időjárást, “egész időjárási rendszereket”, amivel egy nap alatt 50 esőzést tudtak indukálni.

Pedig a technológia valójában a színfalak mögött már sokkal brutálisabb dolgokra is képes, mint ahogyan azt a videón is látni...

OSZD MEG másokkal is!

hihetetlen bizarr haarp időjárás időjárás manipuláció


Megtekintések száma: 27565





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet