Ez a férfi felépült a végstádiumú rákból, az orvosok el sem hitték, amit látnak!

2017. december 16., szombat




Egyetlen, szimpla dolgot tett... Most megpróbál másokon segíteni, miközben a gyógyszeripar a nyomában van!

Rob Mooberry sohasem gondolta volna fiatalon, hogy 43 évesen majd egy olyan fordulóponthoz érkezik az élete, amikor döntenie kell: vagy meghal, vagy kezébe veszi a sorsát, és mindenkinek ellentmondva az ösztöneire hallgat.

Egy szép napsütéses napon perforált vastagbél gyanújával vitték kórházba. Ekkorra már hatalmas fájdalmai voltak, és nem tudta senki, hogy mitől lehet.

A vizsgálatok során derült ki aztán hogy mekkora is a baj: nem a vastagbelével volt a baj. Pontosabban az volt, de nem perforált, hanem tele volt az érintett bélszakasz rákos tumorokkal.

Rob rákja már annyira előrehaladott volt, hogy más szövetekre is elterjedt, és a nyirokcsomókban is jelen volt.

Nem volt más lehetőség, azonnal sugarazni kezdték, azonban a betegség nagyon elhatalmasodott rajta, és már a májára is áttétet képzett.

Ennek ellenére az orvosok egy második kör kemoterápiával is meg akartak próbálkozni, de Rob ezt már nem akarta bevállalni. Az első kemoterápiás kezeléssorozatba is majdnem belehalt, annyira legyengítette és szétmérgezte a szervezetét.

Egy komoly, és kockázatos döntésre jutott. Otthagyta a kórházat, és elutasított minden további kezelést.

Vegetáriánus feleségével, a 39 éves Amandával közösen vegán életmódot kezdett, elhagyta a cukrot, és minden feldolgozott élelmiszert kiiktatott az étrendjéből. 2

013 elején a következő vizsgálat azt mutatta, 80%-kal csökkent a rákos sejtek száma a szervezetében. Mooberry szervezetéből mára teljesen eltűnt a rák, és közben gyermekei is születtek.

Ha bárki megkérdezi tőle, hogyan tudott a végstádiumú rákból felépülni, azt mondja, nála a vegán diéta működött.

És tényleg működött. Azonban a gyógyszeripar egyes képviselői egy időben pert akartak a nyakába akasztani, amiért ezt terjeszti. Az indok az, hogy ezzel másokat befolyásol negatívan, akik visszautasíthatják az "életmentő" kezeléseket ennek hatására, ehhez pedig nincs joga-

Ő maga ezután kénytelen volt finomítani a kijelentésén, nehogy börtönnel fenyegessék, amit aztán egyes orvosok meg is tettek.

Hangsúlyozta, hogy nem állítja, minden betegnek erre az életmódra kéne átállnia, csak azt tudja, neki ez hatott.

"Könnyebb is volt, mert Amandának így csak egyféle ételt kellett akkor főznie. Aztán álltam át a nyers és vegán étkezésre.” A döntésének helyességét a 2013-as vizsgálatok is alátámasztották, de akkor választania kellett, folytatja e a kezelést, vagy sem. Nemet mondott rá, de a diétáját nem hagyta abba. 2014-re a ráknak nyoma se volt a szervezetében."

Csodával határos gyógyulás volt, amin az orvosai elképedtek, de melyen legbelül ők is nagyon jól tudták, hogy ez egy lehetséges alternatív gyógyítása a ráknak.

Azonban, ha ezt beismernék, az egész rákipar összeomlana...

OSZD MEG másokkal is!

tudomány egészség rák egészség megelőzés gyógyszeripar


Megtekintések száma: 57812





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet