Ez a francia város már a Kalifátus első városa... EZ vár minden más európai városra?

2018. február 16., péntek




Egy 2016-os felmérés szerint a helyiek 68%-a gondolja úgy, hogy a francia jogszabályok nem vonatkoznak rájuk... francia szót alig lehet hallani.

Ha ezt megnézed, akkor nem valószínű, hogy elgondolkodsz még azon, hogy tényleg nagy-e a baj az Unión belül...

Párizs környékén van egy város. pontosabban egy külváros, Trappes.

Ebben az egykor idilli kis városban most elrakodott a pokol és káosz. Olyan nagymértékben fajult el a helyzet, hogy a településen túlnyomó többségbe kerültek a muszlimok.

Midnnefelé scak halal húsboltok vannak, és francia szavakat már szinte alig hallani.

Mintha kisebbségbe kerültek volna a franciák. És furcsa és egyben bizarr módon ez így is van. Már egy 2016-os statisztika szerint is 68%-a a lakosságnak muszlimnak vallotta magát, és azt is kinyilatkoztatták, hogy szerintük rájuk emiatt nem vonatkoznak a Franciaországban érvényben lévő törvények.

Ez azért félelmetes, mert 2016 nem most volt... azóta pedig még durvább lehet a helyzet.

A várost úgy is ismerik a franciák, hogy az ISIS tanyája, ugyanis a francia titkosszolgálat szerint csak a körzetből 67-en döntöttek úgy, hogy csatlakoznak az Iszlám Államhoz és elmennek Szíriába harcolni.

A Le Monde két újságírója egy évig folyamatosan nyomozott és járta a környéket, hogy megírják a most megjelent könyvüket.

Jelenleg öt mecset és 1500 imaszoba működik csak Trappes-ban. A városban legnagyobb számban észak-afrikai bevándorlók és azok leszármazottjai élnek, a mérsékelt muszlimok már el is költöztek az írók szerint.

Trappes már nem is igazán francia” - mondta Dr. Leslie Shaw, az egyik iszlamizációval foglalkozó szervezet elnöke.

Ez a sors vár mindene európai országra, ahol beengedték a bevándorlókat? A muszlimok egy csoportja ugyanis hihetetlen gyorsasággal és precizitással képes kisajátítani azt, ami nem az övék.

Sok jelentés érkezik arról, hogy Párizs és Berlin, valamint München-szerte antiszocális módon viselkednek, és megkeserítik a helyi városlakók életét.

Először még csak csínytevések, hangoskodások, később pedig bűncselekmények... Mikor lesz ennek vége?

OSZD MEG másokkal is!

érdekes európa menekültek bevándorlás érdekesésg


Megtekintések száma: 35798





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet