Ez a hátborzongató titok rejlik a Kék Bálna játék keltette riasztó jelenség mögött! - OSZD MEG másokkal is!

2017. április 10., hétfő




Szülők, figyelem! Az egyre terjedő, azóta magyar áldozatokat is szedő játék sikere mögött egyetlen dolog áll, amit Neked is tudnod kell!

Egyre inkább tovább gyűrűzik a Kék Bálna játék, és egyre több a pórul járt, örökre megnyomorított ember, tönkrement családok, tragédiába torkolló játszma.

Korábban már írtunk róla, hogy a Kék Bálna nevű játék lényege az, hogy az életükben hitüket vesztett fiatalokat kebelezze be, és önkényes, szadista játékokra invitálja. A végső cél az, hogy elvegyék a saját életüket, így dicsőülve meg.

Egyre több az eset, mely a játékhoz köthető. Azt rebesgetik, hogy idehaza is megvolt már az első áldozat egy fiatal, debreceni lány személyében, de más, elszigeteltnek tűnő esetek is lehetnek még az országban.

A Kék Bálna nevű jelenség egyre sűrűbben bukkan fel a környező országok híradásaiban, és az utóbbi napokban-hetekben itthon is egyre nagyobb hullámokat vet és pánikot kelt.

A szülők aggódnak, a játék pedig egyre nagyobb teret hódít. Azonban lehet ellene harcolni, ugyanis rájöttek, mi áll valójában ennek az elmebeteg játéknak a sikere mögött.

Fontos, hogy ezt a tudást minél több emberrel OSZD MEG, hogy a lehető legtöbb szülőhöz eljusson a híre, így vehetjük fel a harcot a Kék Bálnával!

Hogy ez az egész miért érheti meg az ilyen csoportok létrehozóinak, arról többféle elképzelés kering, az egészen kifacsart magyarázatoktól kezdve egy a háttérben végzett titkos pszichológiai kísérleten át egészen az embervadászatig.

Magyarország felé is egyre inkább közeledik az Oroszországból indult játék.

A feltűnően nagy siker mindössze egyetlen tényezőn alapul: a közönyön és a magányon.

A játék ugyanis csak akkor, és csak azokat a fiatalokat tudja megszólítani, akik elhagyottnak, magányosnak érzik magukat, és teljesen közönyösek már az élet dolgaival szemben.

Szülőként érdemes tehát odafigyelnünk a gyerekre. Törődjünk velük, tudassuk velük, hogy rengeteg jó dolog van az életben. Ha nem lesz közömbös az élet iránt, és nem zárkózik be, akkor a Kék Bálna bizony süket fülekre fog találni.

Ha valaki szereti az életet, és tudja, miért érdemes élni, akkor nem fog engedni a csábításnak.

És ha hajlandóak vagyunk meghozni az áldozatot, hogy egy bezárkózó fiatal belső világába belépjünk, már nem fogja magát egyedül érezni, és a kaszás is kihátrál abból a helyiségből, ahol folyamatosan a kaszáját fente.

OSZD MEG hát minél több emberrel ezt az információt, hogy a lehető legtöbb szülőhöz eljusson, hiszen sosem tudhatod, hány életet menthetsz meg vele!

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség bizarr ijesztő


Megtekintések száma: 368222





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet