Ez a házikó úgy néz ki, mint egy mesében, de ami belül van, az csodálatos

2017. február 28., kedd




Akárcsak egy Disney mesében!

A Disney rajzfilmek mesés házai mára már valóssággá válhat. legalábbis létezik egy hely, ahol van egy ház, ami egy az egyben olyan mintha valamelyik mese díszlete lenne.

Pedig az a helyzet, hogy ez nem egy díszlet, hanem egy tényleg létező ház, amibe be lehet költözni, és élni lehet benne.

A Washingtonban található Olalla festői vidékét egy gyönyörű ház teszi még szebbé. Aki rajong a Disney mesékért, azok ezt a rajzfilmszerű házat imádni fogják.

Már a külseje is olyan, hogy azonnal megfogja az erre fogékony tekinteteket.

Mintha csak mézeskalácsból épült volna. Vidám, színes, és szokatlan formák jellemzik. Mint már említettük, bárki beköltözhet, ugyanis a ház eladó, az idillikus kerttel együtt.

Az ár azonban igen borsos - mondhatni emsebeli - ugyanis jelenleg 925.000 dollárért kínálják, ami 268,5 millió forint.

Tehát igen mélyen a zsebébe kell nyúlnia valakinek ahhoz, hogy beköltözzön ebbe az álomszerű, valóban meseszép házba, aminek a belseje még annál is csodálatosabb, mint amit eddig láttunk belőle.

Hatalmas kőfalak, és fa ajtók jellemzik a belső teret, és kerek, mulatságos formák, amik szintén egy rajzfilmszerű hatást kölcsönöznek az otthonos kis laknak.

És ez még nem minden. A legnagyobb megdöbbenés akkor éri az embert, ha megnézi mi van a nappaliban. Ugyanis egy hatalmas fa hasítja keresztül a mennyezetet, és egy gyönyörű csillár terpeszkedik ellette.

A konyha szintén zseniális. Van itt minden, amire csak egy mesebeli háziasszonynak szüksége lehet. Gáztűzhely, gyönyörű konyhaszekrények, és persze az elmaradhatatlan kemence.

Ezek az elképesztően ötletes és szép kandallók pedig egyszerűen hihetetlenek. Megvan a maguk egyedi jellege, és varázsaltos hangulatot kölcsönöznek minden egyes szobába.

Az embernek tényleg az az érzése támad, mintha törpök lakták volna ezt az építészeti csodát, mielőtt eladásra kínálták volna az ingatlant.

A kertben sem lehet okunk a panaszra, ugyanis egy remek ízléssel kitérkövezett helyszín fogad minket egy kellemes jacuzzival.

A kert hátsó végében található aprócska kis faház pedig remek játszóház lehetne a gyerekeknek.

érdekes hihetetlen érdekesség hihetetlen helyek


Megtekintések száma: 57049





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet