Ez a különös marsi szobor lehet a bizonyíték arra, hogy az idegenek egykoron a Földön jártak?

2016. október 21., péntek




Szokatlan, nagyméretű szoborra emlékeztető alak tűnik fel az egyik marsi fotón, mely kísértetiesen hasonlít az Egyiptomban található sírhelyek szobraihoz. Mindez a véletlen műve lenne? Vagy az idegenek valóban jártak a Földön, mielőtt végleg elhagyták a naprendszert?

Lakott volt a Mars?

A Mars régóta vita tárgya az ufó hívők körében, ugyanis ékes bizonyítéka annak, hogy egykoron lakott volt. Sőt, nemcsak hogy lakott volt a bolygó, de egy viszonylag fejlett civilizáció élt rajta.

Ennek még ma is látható nyomai vannak. A 19. század végén a marsi élet melletti bizonyítékként kezelték a Giovanni Schiaparelli által a bolygón felfedezni vélt marsi csatornák létét, melyekkel egy kihalóban lévő civilizáció vezette a vizet a száraz egyenlítői vidékekre.

Később úgy sejtették,, hogy a csatornák optikai érzékcsalódások voltak. De vajon tényleg?

Sokan úgy vélik ugyanis, hogy ezek a csatornák ténylegesen léteztek, de mára már eltűntek a felszínről, vagyis a Mars még most is aktív, és egy élő, de megbújó civilizáció van rajta jelen.

Az egyiptomi civilizáció a Marsról származik

A Marson fellelhető felszíni formák, melyeket nem a természet vagy a geológiai folyamatok alakítottak ki, nagyon hasonlítanak a Földön található egyiptomi civilizáció építészeti alkotásaira.

Nem csak a formák egyeznek meg – háromszög alakú épületekkel – hanem a méreteik, olykor tájolásaik is. A Cydonia régió titokzatos elrendezése régóta zavarba ejti a tudósokat, akik nem találnak magyarázatot arra, hogy miért kiszámolható szögekben helyezkednek el egymáshoz viszonyítva az ott található épületek romjai.

Olyan, mintha a régió részeként jelenlévő marsi arc lenne a központi eleme az egésznek, mint Egyiptomban a Gízai Nagy piramis, és a Szfinx. Ezt a különös viszonyrendszert aligha lehet véletlenszerűségre fogni a Marson.

Persze a marsi arcról már leleplezték, hogy az nem is egy arc, de sokak szerint az újonnan közzétett fotók bár valóban nem ábrázolnak arcot, valójában elmontírozott fotók.

Egy másik lehetséges magyarázat az, hogy a marsi arcot a rengeteg marsi porvihar szép lassan betemette, ezért nem vehető ki az újabb felvételeken.

A Marson ugyanis rengetegszer előfordulnak kisebb-nagyobb viharok, melyek felkavarják a port, és lerakódnak azok a különböző tárgyakon, struktúrákon.

Az sem kizárt, hogy a Mars felszíne hemzseghet a romos őskori városoktól, csak azért nem látjuk őket, mert nagyon vastagon ellepte már a hosszú évezredek alatt lerakódó vörös por.

Egyiptomi szobrok a Marson

Az alábbi képen, melyet eredetileg az egyik Mars rover készített, jól látható, hogy az egyik sziklavájatban egy szoborszerű alakzat található.

Ha ezt a szobrot jobban megvizsgáljuk, hamar rájövünk, hogy ez valójában is egy szobor, és titokzatosan hasonlít az egyiptomi sírhelyeknél található hatalmas szobrokra.

Mindez pusztán a véletlen műve lenne? És az is a véletlen műve, hogy többé nem is nagyon fordul arra a Mars járó kamerája?

Egyiptom és a Mars között tagadhatatlan a kapcsolat. Egyszerűen túl sok a hasonlóság. Egy elmélet szerint az egyiptomi civilizáció egyenesen a Marsról származik. Ebben lehet valami. Érdekes, hogy piramisokat az egyiptomi civilizáció megjelenését követően sok helyen emeltek a világban.

Ott vannak a maják, de még Kínában is találtak ősi piramisokat, sőt, még Kazahsztánban is. Mintha egymástól párhuzamosan elszigetelve tudtak volna ezek kialakulni bizonyos esetekben, ami azt feltételezheti, hogy a Föld egyes, a világ teljesen más területein élő népei valahol láttak már ilyen építményeket.

Talán egy ősi időben a Földre látogató Marsról érkező faj mutathatta meg nekik a piramisokat és azok építésének titkát.

Nagy a valószínűsége, hogy ennek a Marsi fajnak a közvetlen leszármazottai az egyiptomiak. Hogy aztán ezzel a fajjal mi lett, azt senki sem tudja.

Egyesek szerint beolvadtak az emberek közé, és még ma is köztünk élnek, míg mások úgy gondolják, hogy miután átadták az ősi tudást, fogták magukat, és tovább álltak más csillagrendszerekbe.

Egy napon majd talán visszatérnek, és tisztázzák az emberiség eredetét…

ufó ufók idegen idegenek ősi idegenek idegen civilizációk


Megtekintések száma: 34785





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet