Ez a legnagyobb titok a kanyaró elleni oltással kapcsolatban!

2017. július 24., hétfő




Több száz eltitkolt haláleset, korrupció, és a tudománnyal való visszaélés a vád a gyógyszeripar ellen!

Hátborzongató dolgokat fogsz most olvasni, melyek a kanyaróval, és a kanyaró elleni állítólag hatásos és biztonságos oltás kálváriájáról szólnak.

Ugyanis mindenki hazudott nekünk. A kormány, a gyógyszeripar, és a vakcinagyárak.

Mindenki tudott ugyanis arról, hogy ez a kezelés és maga az oltóanyag nemhogy nem hatásos, de még káros is a szervezetre.

Feketén-fehéren látni fogod a statisztikákat, melyek bemutatják Amerikában a kanyaró okozta haláleseteket 10 év alatt, és a kanyaró elleni oltás utáni 10 évet. Szinte sokkolni fog a végeredmény.

Dr. Anne Schuchat, a CDC National Center for Immunization and Respiratory Diseases képviselője állításait a Fox News 2014 április 25-ei adásában lehetett megtekinteni, de meg lehet még találni a felvételt az interneten, mondjuk a Youtube videó megosztón.

Egyáltalán nem volt a kanyaróval összefüggésbe hozható haláleset Amerikában 2003 óta.

Érdekes, hogy a betegséget magát nem képesek eliminálni, de azt állították, hogy a kanyaró elleni oltás szüntette meg a betegséggel kapcsolatos haláleseteket, ami szintén tény szerűen nincs így.

A lenti statisztikán a nyíl azt mutatja, hol vezették be az oltást. látható, hogy nem alakult számottevően semmi utána, tehát a hatás egyértelműen nem az oltásoknak köszönhető. Sokan inkább a körülmények és a higiénia javulását, valamint az orvostudomány fejlődését tartják fő oknak.

Ez önmagában nem is lenne gond annak ellenére, hogy szándékos megtévesztés. A gond azzal van, hogy rengeteg ember, köztük ártatlan gyermekek halálát okozta bizonyíthatóan a vakcina.

Az Egyesült Államok kormánya egy adatbázist tart a halálesetekre vonatkozóan (VAERS). Az adatbázis a nyilvánosság számára is hozzáférhető egy kereső portál által a Medalerts.org oldalon.

Összesen 108 bizonyított eset van, melyet az oltóanyaggal hoztak kapcsolatba, de nem hivatalos becslések szerint ez a szám akár több száz is lehet. Ugyanis fontos tudni, hogy ezen esetek akkor kerülnek regisztrálásra, ha valaki be is pereli az amerikai kormányt az oltóanyagok hatásai miatt.

És mint tudjuk, nem mindenki élt a lehetőséggel, a gyermekük halála ellenére...

Számos szakember és orvos vallja azt, hogy valóban soha nem volt hatásos az oltás, és a gyógyszeripar csak pénzzel akarta lehúzni az ijedt embereket.

Az oltások gyártói napjainkban is előszeretettel alapoznak az emberek félelmeire, és időnként egy-egy hamis világjárvány veszély hangulatát keltik a világban.

Szerinted rendben van ez így?

OSZD MEG másokkal is!

egészség feltáró oltások gyógyszeripar vakcinák


Megtekintések száma: 70665





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet