Ez a rákipar hihetetlen nyereségének titka: azokat, akik erre rájöttek, már rég elhallgattatták?

2017. június 17., szombat




Mi az igazság a nagalese molekuláról?

A rák évről-évre egyre töretlenebbül követeli az emberek tömegeinek az életét. 50 éve ugyanazokat a maradi eljárásokat és kezeléseket vonultatjuk fel ellene többé-kevésbé, melyekről kiderült mára, hogy nemhogy nem használnak, de egyenesen károsak is.

Nem egy független kutatás erősítette meg, hogy egyes kemoterápiás szerek nem csökkentik a tumorok mértét, hanem megnövelik, és egy olyan új, sokkal erősebb ráktípust hoznak létre, mely végső soron második hullámban pusztítja el a beteget.

A rákipar, pontosabban a rákgyógyítás sokak szerint szándékosan van egyfajta lélegeztető gépen tartva.

Minden évben felröppen a hír egy új ellenszerről, aztán semmi. A háttrében valójában az áll, hogy az egészségügynek esze ágában sincs megoldást találni a problémára.

Mi több, egyes összeesküvés elméletek éppen ellenkezőjét állítják, mégpedig azt, hogy a tumorok növekedését az orvosok, pontosabban a gyógyszeripar okozza.

Létezik ugyanis egy speciális molekula, amit nagalese molekulának, vagy enzimnek neveztek el. 60 mára már elhunyt orvos közül mindegyik rájött arra, hogy ez a rákhoz erősen köthető enzim megtalálható egyes vakcinákban.

Vagyis ezek az emberek idővel el lettek hallgattatva- állítják az összeesküvés elmélet hívei.

Szerintük túl sokat tudhattak erről az enzimről, amit szándékosan egyes oltásokban juttatnak be még egészen fiatalon a gyerekekbe. Ez megmagyarázná, hogy a rák miért a modern időkben ütötte fel ilyen nagy mértékben a fejét.

Félreértés ne essék: régen is volt rák. Nem kis arányban. De az tagadhatatlan, hogy az elmúlt néhány évtizedben - sokak szerint éppen az oltások terjedésével - hihetetlen mértékben emelkedett meg a daganatos megbetegedések aránya.

Több forrás is beszámol valóban olyan kutatókról, akik erre a megdöbbent titokra rájöhettek, ezért őket gyorsan el kellett halgattatni.

A szerencsésebbek megúszták azzal, hogy elhiteltelenítették őket, és soha többé nem praktizálhattak, és az orvosi kamarából is kizárták őket. Mások sokkal rosszabbul jártak...

Nem hagyhatták, hogy kikerüljön az információ a nagalese molekula valódi céljáról, ezért voltak, akik rejtélyes körülmények között "lettek öngyilkosok" vagy balesetet szenvedtek.

És hogy pontosan mi is volt ez az összefüggés, ami rengeteg ember halálát jelenthette?

A nagalese az a molekula, mely a rákipar sikerességének az oka. A végső titok az lehet az összeesküvés elmélet hívei szerint, hogy ez a molekula termeli a rákipar fennmaradásához szükség betegek mennyiségét.

Vagyis a rákipar saját maga tejreszti a betegséget, hogy hatalams profitokat akasszanak le a rendszerből.

A nagalase-t szuper magas koncentrációkban találták meg autista gyerekek körében, erre vonatkozó bizonyítékokat is nyilvánosságra akartak hozni az orvosok haláluk előtt.

Mások már azt állítják, hogy ez az egész rákipari biznisz eleve az Agenda 21 tervezet része. Mint ismeretes, az Agenda 21 azért felelős, hogy 2030-ra - más források szerint 2050-re az emberi népesség 93%-át kiirtsa.

Ugyanis az Agenda 21 hívei szerint a Föld csak egy szűk elit kiváltsága lehet, és az emberi faj populációja nem szabad, hogy néhány száz milliónál több legyen a bolygón.

Hogy mi ebből az igazság, és ki mit hisz el, az egyéni döntés - mondhatni ízlés - dolga. Vannak, akik számára ez az egész egy tényleges összeesküvés elmélet marad, tele igazságtalanságokkal.

És lesznek olyanok is, akik úgy vélik, a dolgok mögé látnak, és kirajzolódik előttük egy nagy, kormányszintű összeesküvés.

OSZD EMG másokkal is!

összeesküvés egészség rák rákkutatás gyógyszerlobbi gyógyszeripar gyógyszermaffia


Megtekintések száma: 38848





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet