EZ az, amiért a sumerokról és az Anunnakikról nem beszélnek...

2021. május 30., vasárnap




A tiltott történelmi múlt hátborzongató pillanatai... és a végső bizonyítékok!

Óriási dilemmában van az oktatási rendszerünk, és a történelemtudomány, mivel egyre kevésbé lehet eltitkolni az emberek elől a fajunk sötét történelmi múltját.

Azt a múltat, amit minden áron megpróbáltak eddig kiradírozni a történelemből.

Nem véletlen az, hogy a sumerokról túl kevés szó esik a történelemkönyvekben és az iskolákban, az Anunnakik pedig szinte teljesen tabunak számítanak.

Pedig valójában az emberiség eltitkolt múltjában óriási szerepet kaptak egykoron, és az emberiség egyfajta tudatos amnéziába kezelte magát azzal, hogy elrejtette a világ elől a valóságot, a valódi eredetünket.

Miért nem tanítanak eleget a világ első modern emberi civilizációról, a sumerokról? Oka van annak, hogy az emberiség magába temette a múltat. A sumerok léte, és a tudás, amit felhalmoztak ugyanis földönkívüli eredetű.

Olyan matematikai és csillagászati tudásnak voltak birtokában, mely az emberiséget csak sok-sok ezer év múlva kezdte jellemezni, és mely még a mai matematikusoknak is tud néhol meglepetéseket okozni.

A sumerok fejlesztették ki az első matematikai egyenleteket és számítási rendszereket, szinte a semmiből, emellett a világ első írásrendszere is a nevükhöz fűződik.

Sokak szerint ezért van az, hogy a világon bármelyik országban járjon az ember, nem fognak neki történelem órán túl sokat mesélni és tanítani a sumerokról. Azt ugyan sokan tudják, hogy ők a kerék feltalálói, de sokidén mást feltaláltak, olyan dolgokat is, mely alaposan megborítaná az emberi történelem idővonalát.

Léteznek olyan agyagtáblák, melyek ősi istenekről mesélnek, akiket a sumerok mélyen tiszteltek.

Ezek az istenek az égből érkeztek, és több ezer éven át uralkodtak az emberek, és a Földlakók felett.

A modern mezőgazdasági rendszerek alapjait ők mutatták meg a sumeroknak. Szintén a modern öntözőcsatornákra hasonlító struktúrákat, melyekkel vízzel látták el a gigantikus városaikat.

Az üveg mellett hajókat is gyártottak, de még a kartográfiai - térképészet - ismereteik is hihetetlenül magasak voltak az adott korhoz képest.

Sőt, egy kőtáblán még sörök receptjét is megtalálták, több tucatnyi volt belőlük, különféle erősségekben és ízesítésben. A kultúrájuk is nagyon fejlett volt.

A nyitottabb gondolkodású történészek szerint gyakorlatilag a sumerok voltak a világ kultúrájának elterjesztői, és belőlük ered az emberiség színes, civilizált világa. Az Anunnakik adhatták azt a hatalmat a sumer népnek, hogy képesek legyenek minderre.

Zecharia Snitchin sumer kutatások szakterületén elért eredményei miatt neves szakember volt. Ő is olyan nyomokat és információkat talált a sumer kultúrában, mely az ősi idegnek létére utalhat.

Vagyis az emberiség sötét múltja idegeneket is magába foglal, és egy olyan ősi civilizációt, mely egyfajta előző emberiségként elterjesztette eme ősi tudás magvait a világban.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés bizarr történelem tiltott régészet anunnakik sumerok


Megtekintések száma: 136390





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet