Ez az orvos kannabisszel gyógyította ki a feleségét a súlyos betegségéből: megdöbbentő dolgokat árult el.

2017. szeptember 1., péntek




Az orvos, Regina korábbi vérszegénységét alapul véve még sosem látott ilyen gyors javulást. Erről pedig senki sem beszél.

Dr. William Courtney és Kristen Peskuski Courtney életét alaposan megváltoztatta egy betegség, és egy hatásos csodaszer, melyről úgy tudták, semmire sem jó, sőt, még káros is.

Bár ma a kannabiszt kezdi elfogadni a gyógyszeripar - rájöttek, hogy nem lehet örökké elnyomni - korábban hevesen támadtak mindenkit, aki a kannabisz gyógyhatásait csak hangoztatni merte.

A kannabinoidok nagy koncentrációban érhetők el a nyers kannabisz levében, bimbójában és hajtásaiban, azaz meglepően, a csírában is.

Nagyon meglepő, de a kannabisz erős gyógyhatásairól már a hetvenes évek óta tudtak de el lett nyomva. Dr. William Courtney elmondta, hogy a feleségének az életét gyakorlatilag a kannabisz mentette meg.

A nő súlyos beteg volt, rákot diagnosztizáltak nála. Beléből egy 6 láb hosszúságú szakaszt távolítottak el, hasi fájdalmai elviselhetetlenek voltak.

Férje egyszerűen nem tudta nézni, ami lezajlott a szeme láttára feleségével, ezért megfelelő alternatívák után kezdett kutakodni. Ekkor találta meg a kannabiszt.

Egy negyed liter kannabisz levet kapott a felesége valakitől 2012 májusában, azzal az utasítással, hogy az egészet a következő nap reggeléig fogyassza el. Arra ébredt fel, hogy a fájdalom, ami évekig gyötörte, eltűnt.

Soha ennyire gyors felépülést még nem tapasztalt. Még szilárd ételt is tudott fogyasztani, holott a betegekre ebben az állapotban ez abszolút nem volt jellemző.

A nyers kannabisz az anémiát normalizálta, kialakítva a páciens egy egészséges vas szintjét. Mindezt úgy, hogy azelőtt a nő majdnem meghalt olyan rossz állapotban volt a szervezete.

Dr. William egyértelműen hitte és ma is hiszi, hogy ez a kannabisz mentette meg a feleségét a haláltól.

Mivel az ügy személyesen érintette, alaposan belevetette magát a kannabisszal kapcsolatos kutatásokba, és megdöbbentő dolgokat tárt fel. Elmondta, hogy a kannabinoidok 66%-kal képesek a szívrohamok kockázatát is csökkenteni, és hatásosak a daganatos sejtek ellen is.

Sőt, 58%-kal tudják vele csökkenteni a diabétesz kialakulását.

Courtney azt vallja, hogy: “Ha a növényt felmelegítjük, akkor a THC sav karboxilezésének eredményeképp tudatmódosító hatás fog bekövetkezni. Ha nem melegítjük fel azt, akkor akár öt-hatszáz milligrammot lehet fogyasztani belőle az anti-oxidáns és neuroprotektív szinten akár tehát több száz milligrammig is felmehetünk. 500 mg – 1000 mg nem pszichoaktív THCA, CBDA és CBGA fogyasztása a különbség a kb 10 mg felhevített pszichoaktív THC-vel szemben. - írja a doki javaslatai alapján a Natura hírek.

Még a meteorológusokat és klímakutatókat is meglepte a dolog. #avilagtitkai #érdekes #hihetetlen

Közzétette: A világ titkai – 2017. augusztus 23.

Napjainkban bár egyre inkább teret nyer magának a kannabisz, még mindig nem engedi át a gyógyszeripar az összes hatástanulmányt, mert félnek, hogy kiderülne: rengeteg mindent gyógyító csodanövényről van szó.

OSZD MEG másokkal is!

hihetetlen egészség feltáró kannabisz gyógyzeripar


Megtekintések száma: 117064





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet