Ez lehet a bizonyíték az Isteni tervezésre a Földön?

2017. június 19., hétfő




A tudósok ma sem tudják megmagyarázni, és olyan csodálatos, hogy nem fogsz hinni a szemednek.

Amit látsz a képen az nem Photoshop. Akármennyire is hihetetlen, ez maga a valóság. Méghozzá a Mississippi folyós és a Mexikói-öböl találkozásánál található.

Ez egy olyan elképesztő határvonal, amit sokak szerint maga isten húzott.

Olyan, mintha két világ határa lenne rajta ezen a videón. Mintha a sötétség és a fény, vagy a Nap, és a Hold találkozása lenne.

A tudósok számára a mai napig rejtély, hogy miért nem keveredik össze a két víztömeg, noha már jó ideje tudnak a jelenségről. Léteznek különféle magyarázatok, de egyeiket sem tudták még vizsgálni, sem megerősíteni.

Az USA leghosszabb folyójának, a Mississippinek a vize ugyanis olyan jelentős mértékben nem tér el, hogy létrejöjjön hasonló - állítják.

Az egyik elmélet az, hogy a Mississippiből áradó víz folyamatosan mozgásban van, mint egy hömpölygő folyam, és ez gátolja meg abban, hogy összekeveredjen a mexikói-öböl vizével.

A másik - sokkal logikusabb és a valószínűbb - elmélet szerint a sós víz találkozik az édesvízzel. A két szint közötti különbség, és az eltérések miatt a színeltérés sokkal jelentősebb.

Nagyon sokan úgy gondolják, hogy ez az egész az egyik legerősebb, egyben legtagadhatatlanabb bizonyíték lehet az intelligens tervezésre.

Szerintük a természet aligha "talál ki" ilyet magától, és ebben az egészben egyfajta tudatosság van.

OSZD MEG másokkal is! 

érdekes hihetetlen érdekesség


Megtekintések száma: 208332





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet