Ez lenne Észak-Korea félelmetes hadserege? Belső fotók szivárogtak ki!

2017. október 25., szerda




Íme, a világ legnagyobbjaként számon tartott hadereje!

Rendkívüli képek láttak most napvilágot, melyek Észak-Korea dicső hadseregét mutatják be. Mint ismeretes, a sajátos és kegyetlen diktatúráénak van a mai ismereteink szerint a legnagyobb hadereje a világon.

Ez azt jelenti, hogy a legfrissebb becslések szerint közel 9,5 millió mozgósítható és bármikor bevethető katonája van Kim Dzsongunnak.

Már korábban is arról szóltak a hírek, hogy a diktatúra az utóbbi hetekben megsokszorozta a haderejét, és készenlétbe helyezte az egyes egységeket.

A világ figyelmét végül azzal hívta fel, hogy atomháborúval kezdte el fenyegette Amerikát, majd az egész világot.

Jelenleg annyira elharapódzott az USA és Észak-Korea között a viszony, hogy a katonai elemzők szerint bármikor kirobbanhat a nukleáris háború.

Annál is inkább, mert Amerika már egy korrekt haderőt rendelt oda Észak-Korea partjaihoz, és a diktatúra is elkezdett mozgósítani, miután néhány hete kísérleti atomrobbantásokkal okoztak közfelháborodást.

Most néhány belső kép látott napvilágot, azaz szivárgott ki Észak-Koreáról, pontosabban a haderejéről, mely lesújtó képet fest arról, amitől az egész világnak rettegnie kellene.

A diktatúra hadereje ugyanis lehet hogy páratlan, azonban technológiailag jócskán el vannak maradva a nyugattól.

Elég csak az alábbi képre nézni. Egyes járműveket fával tüzelős gáz átalakítóval használnak, míg más harckocsik állapota enyhén szólva is hagy némi kívánnivalót maga után.

Sokak szerint nem véletlen, hogy Észak-Koreában tilos fotózni, és ezeket kijuttatni külföldre. Idegenek turisták által készített hamis fotókra pedig különösen ügyelnek.

Sokak szerint pontosan azért, mert így nyilvánvalóvá válhat a világ számára, hogy a legendás Kim Dzsongun hadereje finoman szólva is múlt századi.

Rengeteg a fatüzelésű generátor. Sok a női katona is, akik olyan fizikai állapotban vannak, hogy sokak szerint gyakorlatilag teljesen harcképtelenek.

Mulatozó, unatkozó, lusta katonák, egyáltalán nem úgy tűnnek, mint akik bármikor képesek harcolni, és azonnal bevethetők, pedig ezt harsogja Kim Dzsongun diktatúrája a világ felé.

A képek ellenére nem szabad azonban elfelejteni, hogy valóban, igazoltan atomhatalommá lépett elő a diktatúra, azaz atomfegyverrel rendelkeznek.

És az atom egy primitíf hadsereg kezében a legveszélyesebb...

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség politika harmadik világháború észak-korea atomháború háború


Megtekintések száma: 90458





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet