Ez lesz a világvége kirobbantója? A Biblia szörnyű háborúra tesz utalást!

2017. május 17., szerda




Egy lelkész szerint a Biblia előre megjósol egy Amerika-Észak-Korea háborút, mely nukleáris kataklizmába torkollhat.

Hatalmas globális háború bontakozhat ki - állítja egy lelkész, aki a Bibliára hivatkozik.

Szerinte Észak-Korea egy olyan láncolatot fog elindítani viselkedésével, mely az egész világot komoly háborúba fogja vezetni. Méghozzá egy nukleáris háborúba.

Mint ismeretes, Észak-Korea már régóta kísérletezik azzal, hogy interkontinentális rakétákat juttasson minél messzebb, egy esetleges támadás esetére. Ráadásul az elmúlt időszakban atomkísérletek is zajlottak a területén.

Az egész világ figyelme ezért megint a diktatórikus államra szegeződött, és mindenki azt figyeli, mi lesz a következő eszement lépése az észak-koreai vezetésnek.

Greg Laurie lelkész szerint Amerika és Észak-Korea hadban állása már régóta zajlik egy szellemi színtéren, azonban hamarosan ez konkrét fizikai formát fog ölteni, és erre több Bibliai utalás van.

Amerikának nem tetszik, ami zajlik Észak-Koreában, pláne az nem, hogy atomkísérletek folynak.

Ugyanakkor Észak-Korea folyamatosan fenyegetőzik azzal, hogy atomot dob több térségbe a világ számos pontjára. Az vitatott, hogy ezt technikailag is megtudnák-e tenni, de a fenyegetést mégis sokan nagyon is valósnak gondolják.

Konkrétan Észak-Korea soha nem volt megemlítve a Bibliában, ugyanakkor egy Iránra utaló konfliktus igen. És a lelkész szerint Irán is be fog vonódni ebbe a háborúba, majd lassan az egész világ is.

Irán ugyanis ha valóban kész atomfegyvere lesz Észak-Koreának, azt tárgyalások útján könnyen meg is kaparinthatja.

Senki sem tudja, hogy mi lesz még ebből az egészből, mert a dolog bármilyen irányba elmehet. Ugyanakkor nagyon fontos leszögezni azt, hogy egy esetleges háborús konfliktus esélye legalább annyira valós jelenleg, mint a hidegháború idején volt.

OSZD MEG másokkal is!

hihetetlen összeesküvés biblia harmadik világháború globális kataklizma végidők


Megtekintések száma: 84404





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet