Ezek a gógyszergyárak legsötétebb hazugságai!

2019. február 7., csütörtök




Az itt felsorolt adatok, statisztikai információk és számok elolvasása után alapvetően fog megváltozni a véleményed a gyógyszerekről... ezt GARANTÁLJUK!

Az öngyilkosságok több mint fele gyógyszerek túladagolásával történik meg a statisztikák szerint.

A legtöbb gyógyszernek - még egy általános fejfájás csillapítónak is - legalább 12 féle különféle mellékhatása van, ezek között vannak súlyosak is.

A fájdalomcsillapító mellékhatása fejfájás,

Egyes asztmagyógyszerek és antidepresszánsok mellékhatása az öngyilkosságra való hajlam felerősödése.

Az inhalációs készülékek egy részénél fel van tüntetve a betegtájékoztatóban, hogy hirtelen szívleállást is előidézhet.

Több neves és bevált fájdalomcsillapítóról derült ki egy kutatás során a közelmúltban, hogy erősen májkárosító hatású.

Az antidepresszánsok esetében különösen "szórakoztató" hogy mély depresszió miatt kell szedni, mégis azt idézheti elő, hogy valaki elvegye a saját maga életét. Sőt, egy másik mellékhatása az, hogy a depresszió mániákus depresszióvá, vagy bipoláris személyiségzavarrá "fejlődik".

Az ópiátok 14 nap alatt képesek erős függőséget kiváltani a legújabb kutatások alapján. Ez azért érdekes, mert a fájdalomcsillapítási, és egyéb okokból felírt ópiátokat általában több mint 2 hetes kúraként írják fel az orvosok Amerikában.

A kemoterápia nevű gyógyszeres - vegyi anyagokkal - való kezelés a legtöbb áldozatot szedő orvosi kezelés az egészségügy történetében.

Jellemzően a rákos betegek a kezelésekbe halnak bele, nem az alapbetegségbe, azonban sok esetben ezt nem ismerik el, vagy szimplán a rák számlájára írják a dolgot még az orvosi jelentésekben is.

Egyes fogamzásgátló tablettákról 2017-ben kiderült egy átfogó kutatást követően, hogy képesek agyvérzést és petefészek rákot okozni. Azt követően került sor a vizsgálatra, hogy világszerte számos nő jelentkezett bizonyos tünetekkel és megromlott egészségi állapotban a tabletták, fogamzásgátlók szedése után.

Egy marék gyógyszerrel egy felnőtt, átlagos tétsúlyú ember meg tudja ölni magát.

A világ egyik legerősebb és legveszélyesebb fegyvere mindannyiunk otthonában jelen van.

Ha ezek nem gondolkodtatnak el, akkor vagy orvos vagy, vagy a már kimosta az agyad a gyógyszeripar, és mindent elhiszel, amit mondanak.

Fontos hangsúlyozni, hogy nem vagyunk a gyógyszerek ellen. De az ellen igen is fel kell lépni, hogy az ember.

OSZD MEG másokkal is!

Forrás: Titokterminál.com

érdekes egészség gyógyszerlobbi


Megtekintések száma: 20909





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet