Ezek a jelek egyértelműen arra utalnak, hogy őrangyal van a közeledben

2017. június 5., hétfő




Úgy érzed, valaki védelmez? Vannak jelek, amik kifejezetten az őrangyalokra jellemzőek. Tudd meg, mik azok, és derítsd ki, hogy a te életed is végig kíséri-e, egy ilyen angyal!

Az ember időnként joggal érezheti úgy, hogy az életét olyan események kísérik végig, melyeket csodával határos módon úsz meg, vagy csak egyszerűen megóvja őt az élet a különféle bajoktól.

Gyakran mondogatják egymásnak az emberek, hogy őrangyala van a másiknak, ha a halál torkából menekül meg, vagy másokkal ellentétben kivételesen szerencsés.

Azt viszont kevesen tudják, hogy őrangyalok léteznek, legalábbis nagyon sokan hisznek benne. Vannak bizonyos jelek is, melyek egyértelműen utalhatnak jelenlétükre.

Ha odafigyelsz ezekre a jelekre, kiderítheted, neked is van-e egy őrangyalod!

Az első és egyik legfontosabb jel a tollak jelenléte az életedben. Ez azt jelenti, hogyha időnként tollakat találsz véletlenszerű helyeken, az utalhat egy őrangyal jelenlétére.

Az őrangyal ugyanis rejtett üzenetként hagyja ezeket hátra, hogy tudassa, hogy veled van. Előfordul, hogy a lakásodban találsz ilyet, vagy az utcán, és más helyeken botlasz lépten-nyomon bele, de van, hogy rajzos formában, vagy képeken látod viszont.

A szivárvány mindig is az egyik legszebb és méltán a legszínesebb jelenség volt az időjárásban. Ugyanakkor a szivárvány lehet egy jele is annak, hogy egy őrangyal veled van.

Ha az életedben gyakran jelenik meg szivárvány, és nem telnek ez időszakok úgy, hogy ne legyél egynek tanúja, akkor közel vagy az őrangyalodhoz, és az figyel rád.

Ha érméket találsz lépten-nyomon, az megint csak annak a jele, hogy valaki veled van, folyamatosan figyeli az utadat, és előkészíti neked a terepet, hogy semmi baj ne érhessen. Nem véletlenül mondják a szerencsésekre azt, hogy velük volt az őrangyaluk.

Ők ugyanis biztonságban tartanak téged, megóvnak a bajtól, és ha az ő érméiket követed, mindig a megfelelő úton tartanak téged.

Furcsa telefonhívások formájában is megjelenhetnek életedben. Ilyenkor rendszerit egy régi ismerős hív fel, és megoldást nyújt valamilyen problémádra, felmerülő gondra a tudta nélkül.

Ezeket a hívásokat, ezeket az embereket gyakorlatilag az őrangyalos küldi az életedbe a nehezebb időszakokban, vagy akkor, mikor valami komolyabb problémába, akadályba ütközöl az életedben.

Bizarr alakú felhők formájában komoly üzenetet kaphatsz. A felhőkben megtalálható jeleket, formákat mindig is az égiek üzeneteinek tartották.

Időnként fellelhetsz olyan alakzatokat, melyek hasonlítanak valamire, és az életeddel kapcsolatosak. ha tudod ezeket az üzeneteket olvasni, akkor rájöhetsz, mit akart vele üzenni az őrangyalod.

A hirtelen hőmérsékletváltozás hatására időnként feláll az ember kezén és hátán a szőr. Ez lehet normális fiziológiai jelenség is, de nagyon sokan összekötik a természetfelettivel.

Főleg akkor, amikor teljesen ok nélkül kezd el libabőrös lenni a karod, anélkül, hogy lehűlt volna komolyabban az idő. Ezt mindig is a szellemek, természetfeletti lények, és lelkek jelenlétén tulajdonítják.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál ezotéria spirituális lélek angyal őrangyal


Megtekintések száma: 228244





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet