EZEKET teszik bele az oltásokba: avagy az oltóanyagok bizarr összetevői

2017. július 24., hétfő




Ha ezeket elolvasod, talán soha nem akarod majd beoltatni sem magad, sem a gyerekeidet.

Az ember nem is gondolná, hogy a gyógyszeripar, és az orvosok mivel mérgeznek minket. Megbízunk bennük, ők pedig csúnyán átvágnak, és elhallgatják azt, hogy mennyi káros anyag kerül be a szervezetünkbe egy-egy oltóanyag segítségével.

A védőoltás ellenes csoportok nem véletlen riogatják az embereket. Sajnos tanulmányok és tudományos bizonyítékok támasztják alá az éveiket.

Kimutatható ugyanis, hogy mi is van az egyes védőoltásokban, vakcinákban általában. Ezek az anyagok pedig jelentős pusztítást vihetnek végbe a szervezetben, és nem utolsó sorban mérgező anyagokként tartjuk őket számon. De akkor mégis, miért oltanak be minket,

Ez egy külön témát is megérne, ugyanis a szándékos depopulációtól kezdve a hanyagságig sokmindent szóba jöhet.

Lássuk hát, hogy mit is tartalmaz egy átlag oltás. Kapaszkodj, mert, ha ezeket meglátod, lehet, hogy még a gyomrod is felfordul:

  • abortált magzati DNS maradványok
  • alumínium
  • sereghernyók sejtjei
  • majom vesesejtek
  • kutya vesesejtek
  • egér agya
  • csirke embrió
  • kazein
  • formaldehid
  • nátrium-klorid
  • thimerosal

…és még sorolhatnánk.

Jól láthatod, hogy rengeteg olyan anyag kerülhet és kerül is bele egy oltásba, melyek valójában nem valók a szervezetünkbe.

Az nem lehet a természet rendje, hogy más, abortált magzat kivont vére, és DNS maradványai keringjenek a testünkben, egy tű által bejuttatva. Az alumínium mérgező hatásairól pedig reméljük, nem is kell beszélnünk, hiszen mindenki tisztában van vele.

A formaldehid pedig tartósításhoz kiváló, tehát eleve nem érthető, miért is kerülhet bele egy oltásba, ráadásul a szervezeten belül bizonyítottan rákot okoz.

A sereghernyók sejtjei legalább nem károsak, legalábbis EDDIG nem mutatták még ki, de ugyanúgy a természet rendje ellen valók. Minden 0,5 ml Flublok -oltás - tartalmazhat baculovírusokat és a gazdasejt fehérjéjének maradékát (≤ 28,5 mikrogramm), valamint sejt DNS baculovírust (≤ 10 ng). Bíztató és gusztusos, nem igaz?

A majom vesesejtek ellenben már korábban is komoly galibát okoztak. Az eddigi legkomolyabb oltóanyag válság 1961-ben következett be.

Akkor derült ki, hogy a gyermekbénulás elleni oltóanyag és az adenovírus vakcinák is majomból eredő vírust tartalmaznak. Mint később kimutatták, az oltóanyag hörcsögök esetében daganatokat okozott.

Összességében tehát láthatod, hogy egy-egy vakcina tele van olyan anyagokkal és összetevőkkel, amikről nem, vagy alig tájékoztatnak minket.

És némelyik ilyen anyag komoly gondokat, sőt, haláleseteket, autizmust okozott a múltban.

Ez pedig minimum felveti annak a lehetőségét, hogy elgondolkodjunk azon, hogy az oltások nem-e ártanak többet, mint amennyit használnának…

OSZD MEG másokkal is!

tudomány egészség feltáró oltások gyógyszeripar vakcinák


Megtekintések száma: 37541





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet