Ezekre a tünetekre NAGYON figyelj: borzalmas dolog előjele lehet!

2018. január 20., szombat




Talán már rég benned élnek?

Vannak olyan tünetek az ember életében, amikre mindig érdmes odafigyelni, különben olyan dolgokon mehet keresztül a szervezetünk, amiket legdurvább rémálainkban sem gondolnánk...

Több olyan fertőzés van, mely parazitákkal jár. Ezek pedig a testben tanyáznak meg, szétlyuggatva a szívünket, az agyunkat, és egyéb belső szervünket...

Puszta jelenlétükkel a belek, az epevezeték vagy a nyirokerek elzáródását okozhatják. Súlyos fertőzés esetén a testet fontos tápanyagoktól fosztják meg, ami könnyen alultápláltságot eredményezhet.

legyne szó paraziták bármely fajátáról, férgekről, vannak fő tünetek, amik könnyen észrevehetők.

Az egyik tünet, ami már előrehaladott állapotban állapítható csak meg, az a vérszegénység. Ez azért következhet be, mert a paraziták miatt folyamatosan kisebb vérveszteség alakul ki, a szervezet idővel ezért vérszegénnyé válik.

Egyetlen nőnemű orsóféreg naponta akár 250 ezer petét képes lerakni, melyek általában az ürülékkel távoznak, és a talajban várják, míg újabb gazdaszervezetet találnak.

Jelentkezhet hasi fájdalom, hányinger, súlyvesztés, hasmenés. Néhány esetben köhögés és enyhe láz előfordulhat, mikor a férgek keresztülhaladnak a tüdőn. A bélben, nagy számban jelen lévő férgek akár bélelzáródást is okozhatnak.

Sokszor a sós ételek vagy a cukor iránti rendkívül erős sóvárgás hívhatja fel a figylemet a bajra...

A hirtelen súlyveszteség esetében is érdemes minél hamarabb kivizsgáltatni magunkat.

Habár a múltban az enyhe fertőzések esetében semmilyen gyógymódot nem alkalmaztak, manapság már biztonságos és hatékony gyógyszerek segítik a gyógyulást.

Megfelelő higiéniával – kézmosás, zöldségek és gyümölcsök alapos megmosása fogyasztás előtt – a fertőzések nagy része megelőzhető, valamint a húskészítmények megfelelő előkészítésével.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány egészség bizarr ijesztő durva egészség megelőzés paraziták


Megtekintések száma: 134754





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet