Ezen a földönkívüli koponyán nem tud dűlőre jutni a tudomány: a mai napig nem tudni, milyen lényhez tartozott!

2018. szeptember 23., vasárnap




Szerintetek az ősi múlt kísért, vagy földönkívüli eredetű?

A rejtélyes dobozra és a két koponyára Adigeföldön a hegyekben találtak Oroszország déli részén - írja a Komsomolskaya Pravda.

A cikk szerint a dobozon az "Ahnenerbe" logója látható.

Az Ahnenerbe a második világháború idején működő titkos náci szervezet volt az SS-en belül. Feladatuk az okkult és természetfeletti erők tanulmányozása volt.

A doboz feltűnően jó állapotban került a kutatók kezébe, fedelén világosan látható az Ahnenerbe hivatalos emblémája, mely rúna jeleket tartalmaz.

A doboztól nem messze egy csoport barlangász, Vlagyimir Melikov etnográfus vezetésével, két furcsa koponyát talált egy barlangban a Bolshoi Tjach-hegyen. Úgy tűnt, mintha megkövesedett állatok maradványai lennének.

De amikor részletesen kezdték vizsgálni a leleteket, libabőrösek lettek.

Nézzék ezt a vastag ujjnyi lyukat a fej alján, ez a gerinc alapja. És az elhelyezkedése azt jelzi, hogy ez a lény két lábon járt. A másik furcsa dolog az, hogy nincs koponyaboltozata és állkapcsa. A szája néhány lyuk, kör alakban elosztva. A szemgödrei szokatlanul nagyok, és két különböző, szarv alakú kinövéssel rendelkezik. Az arccsontjaik azonban laposak, mint az emberszabásúaknál -

- mondja Melikov, mutatva az egyik koponyát.

Hátborzongató, de a csontokból vett DNS-minták semmilyen eddig ismert élőlény genetikai készletéhez nem hasonlítanak!

A felfedezők egyidejűleg a moszkvai történelmi tanszék mitológusainak szakvéleményét is kérték, akik szerint a leletek teljesen világosak. A koponya az ősi sumér Anunnakik, szarvas istenségek maradványa, akiknek a neve lefordítva "égből jöttet" jelent.

A sumér mitológiában utalnak a földönkívüliekre, akik a világ teremtésében vettek részt.

"Felépíthetünk mindenféle verziót és feltételezést, de a maradványok, melyeket Adigeföld hegyeiben találtak, arra kényszerítenek, hogy elgondolkodjunk,"

- mondta Ivan Bormotov akadémikus.

OSZD MEG másokkal is!

ufók idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 15919





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet