Ezen a fotón valami velőtrázóan ijesztőt fogsz észre venni.

2017. május 24., szerda




Túlvilágról átsejlő rémalak? Vagy csak valami bizarr képhiba? Az internet népe tanácstalan.

Az ember azt gondolná, hogy nem tud megdö9bbenni, aztán újra előkerül valami, ami mégis meggyőzi őt, hogy vannak még feltáratlan, megmagyarázhatatlan dolgok és jelenségek a világban.

A Newsham Park Kórházban készített egyik csoportképen feltűnik valami, ami a fénykép készítésének pillanatában nem lehetett jelen a helyszínen. Azért, mert halott volt…

A Newsham Park Kórház mára már elhagyatott ódon épületében nemrég több napot is eltöltött egy 29 főből álló paranormális kutatócsoport.

Az egész épület olyan, mint egy nagy, 99.000 négyzetméteres sötét, és riasztó labirintus, amibe, ha bekerült az ember, azon imádkozott, hogy mihamarabb kijusson.

A történelmi feljegyzések szerint 321 árva gyermeknek volt az otthona, akik borzalmasan rossz körülmények között éltek az árvaház falain belül.

Borzasztó dolgok zajlottak a falakon belül. Nem egyszer szándékosan - hol véletlenül - éheztették halálra a kisgyermekeket, akiknek a legenda szerint még most is ott sír a szellemük, és néha hallani is őket.

Azért mentek oda, hogy paranormális entitások után kutassanak, és a kórházat alaposan átnézzék, mert biztosak voltak benne, hogy a helyiektől származó szóbeszédek egy része igaz lehet

A kórház régóta áll elhagyatottan, de igen gyakran lehet hallani bentről kiszűrődő jajgató hangokat, és gyermeksírást. Állítólag az egykori ápolók szellemei is időnként visszatérnek, hogy "halottaikat" ápolják.

Azt a csapat sem merte megkockáztatni, hogy az épületben éjszakázzanak, mivel több erőszakos jelenlétre utaló esemény is történt az elmúlt években a falakon belül, de egy csoportkép erejéig azért összeálltak, mielőtt az éj leszálltával indulni készültek.

Amikor aztán megnézték a képet, megdöbbenten látták, hogy közöttük állt valami, amit mindvégig kerestek. A csoport tagjai között, valahol középen egy titokzatos lány alakja tűnik fel. A helyszínen nem volt a lány jelen, sem korábban, sem a fotó készültekor.

Nem is lehetett, mert ő egy halott szelleme volt. Erre utaltak azok az utánajárások is, melyeket a kutatócsoport tagjai végeztek.

Egyes régi képeken, és a betegdolgozók kartonjai alapján - már amik fennmaradtak - ki tudták következtetni, hogy a képen közöttük álló szellemalak egy korábban ott dolgozó személy, egy nő szelleme lehet.

Mások viszont úgy vélik, hogy nem egy ápoló, hanem egy beteg szellemképe sejlett át a túlvilágról...

OSZD MEG másokkal is

paranormál kísértet szellem szellemek túlvilág kísértetek bizarr ijesztő


Megtekintések száma: 143354





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet