EZT a célt szolgálhatták világszerte a piramisok? Civilizációkon és időn átívelő titok lappang a piramisok alatt!

2019. szeptember 7., szombat




Ha ez igaz, akkor már az ókorban, és az egyiptomi piramisok előtti időben is létezett egy mára elveszett szupertechnológia.

Miért van az, hogy világszerte számos civilizáció emelt piramist? Olyan civilizációkról beszélünk, melyek egy része soha az életben nem létesített egymással semmiféle kapcsolatot, és még csak nem is tudtak egymás létezéséről.

Sőt, voltak civilizációk, melyek más-más korokban éltek, így soha nem is találkozhattak.

Nem lehet a véletlen műve. Kellett, hogy legyen valami egység valami végső cél, amiért minden piramist ugyanazon séma mentén építettek fel ezek a kultúrák.

A tudományos világ ezt nehezen tudja megmagyarázni. Egyes kultúrák esetében az esetleges kapcsolattal magyarázzák, más esetekben viszont a véletlennek tulajdonítják.

Egy új elmélet szerint a piramisok egy fontos célt szolgáltak, és nem csak átjárók lehettek egy másik világba, hanem egyfajta transzportációs technológián alapuló „eszközök.

Hatalmas gépek, misztikus, ma nem ismert szerkezetek kaphattak helyet a belsejükben, azokban az üregekben, melyek mára kiüresedtek, és nem tudják megfejteni, hogy mi lehetett bennük, mi célból vannak beleépítve a piramisokba.

Eszerint a piramisok azért lehettek jelen az egész bolygón, mely teleportációra voltak képesek, és nem mások voltak, mint teleportációs állomások.

Az egyik piramison át könnyen át lehetett jutni egy másik földrészre mindössze néhány pillanat alatt, ha az adott földrészen volt egy piramis.

A piramisok tetején feltételezhetően egy hatalmas fémgömb is lebeghetett eredetileg, ami egyfajta elektromos töltésként funkcionált, és antigravitációs hatás tartotta a levegőben, melyért egy a piramis csúcsában található szerkezet felelt.

Senki sem tudja, hogy ez a technológia hová lett, vagy hogyan jött lére.

Az emberek építhették magukat a piramisokat, de hogy a technológia a miénk volt-e, azt sokan kötve hiszik.

A legtöbben azt gondolják, hogy valójában ősi idegen segédkeztek a felépítésükben, a technológiai berendezéseket pedig ők adták.

Amikor pedig az idegenetek végleg elbúcsúztak tőlünk, ezt a technológiát is magukkal vihették, mert túlságosan veszélyesnek ítélték az emberiségre nézve, mivel az akkoriban még a fejlődés rögös útját járta.

Helyette egy ősi tudást nyújtottak át, melyet hosszú évezredek alatt sajátítottunk el.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ősi idegenek egyiptom piramisok ősi technológia


Megtekintések száma: 129852





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet