Ezt az 5 dolgot a gyógyszeripar titkolta el előlünk, saját profitja érdekében?

2021. február 3., szerda




A gyógyszeripar bűnlajstroma hatalmas. Ha ezeket a dolgokat nem lehetetlenítették volna el, azóta akár 1 milliárd ember életét is megmenthették volna. Az egészségügy végig a betegségmentes világ gondolata ellen volt?

A világ számos, ma is gyógyíthatatlan betegsége ma gyógyítható lenne, alig egy hét alatt, mint egy egyszerű nátha, ha a gyógyszeripari érdekek nem lennének ennyire erősek - állítják sokan.

Az állítás annyira igaz a legtöbb ember és az egészségügyi háttérhatalomról megkérdezettek szerint, hogy legitim a felvetés: mi folyik a gyógyszeripar berkeiben? Miért nyomják el, és nyomták el már a múltban is a legtöbb alternatív gyógymódot?

Ugyanis nem egy, nem is kettő, hanem legalább egy tucat olyan eljárást fejlesztettek ki az 1840-es évektől kezdődően, melyek véget vethettek volna a betegségekkel teli világnak.

Egy olyan, utópisztikus korszakot hozhattak volna el számunkra, ahol soha többé nem kellett volna az embereknek gyógyszereket szedniük.

Az Egyesült Államokban már az 1840-es évek óta ismernek olyan holisztikus gyógyszereket, amelyek gyógyítják a gyógyíthatatlannak tartott rákot. Azonban végül mindegyik alternatíva rendre el lett nyomva, hiszen a gyógyszeripar tönkrement volna, ha az emberek soha többé nem szedtek volna különféle tablettákat a bajaikra.

Mi több, bizonyos értelemben az orvosok kora is leáldozott volna, vagy legalábbis jóval kevesebb orvosra lenne ma szükség, ha akkor ezek a kezelések elterjednek. De abban a világban, ahol az onkológia iparága a legnyereségesebb, ott ezt nem fogják megengedni. és nem is engedték.

B17 vitamin

Egy amerikai orvos, Dr Binzel annak idején bebizonyította, hogy a B17 vitamin forrása, a leatrile nagyon hatásos a rák ellen. mintha a természet pontosan erre a betegségre, illetve annak gyógyítására találta volna ki.

Megfigyelték, hogy egyes törzsek - például a hunzák - körében a rák ismeretlen betegség volt, és az öregek átlagosan 100 éves kort is megértek. Az étrendjükben az volt a legszembetűnőbb, hogy rengeteg barackmagot fogyasztottak.

A B17 vitamin ráadásul alacsony költségen előállítható, jóformán bárki hozzájuthat, mert leginkább a kajszibarack magjában található meg nagyobb mennyiségben. De fellelhető még a mandulában, a meggy, körte, szilva és alma magjában is. vagyis kizárt, hogy szabadalom alá lehessen vonni, ezért mindent megtettek, hogy a fiók mélyére süllyesszék, és senki se férjen hozzá.

A B17 vitamin több részből álló anyag, melyek közül kettő glükóz, egy benzaldehid, egy pedig cianid. A cianid önmagában mérgező, és erre talán sokan fel is kapták a fejüket, hiszen egy jól ismert méregről van szó. Ezért is nagyon fontos megemlítenünk, hogy a cianid és a benzaldehid nem szabad molekulák, vagyis kötött állapotban vannak más molekuláris képződmények kötéseiben. Így pedig teljesen ártalmatlanok.

A rákos sejtek egy olyan enzimet tartalmaznak, amely az egészséges sejtekben nincs meg. Ez abéta-glükozidáz, az úgynevezett felszabadító enzim. 

Ez az enzim szabadítja fel a benzaldehidot és a cianidot, így pusztítva el a rákos sejteket. És ez még nem minden. Az egészséges sejtekben van egy úgynevezett rodanáz enzim, ami megfogja a szabad cianid molekulákat és ártalmatlanná teszi őket oly módon, hogy kénnel kapcsolja össze őket.

Azáltal, hogy a cianid rodanázhoz kötődik, cianát lesz belőle, amely egy semleges anyag. A rákos sejtek nem tartalmaznak elegendő ként ehhez! Egy másik szempont, ami fenomenális természetes megoldás a rák gyógyítására az, hogy a laetril vagy B17 vitamin, 2 rész glükózt tartalmaz. A ráksejteket nem oxigén élteti, mint a normális sejteket, amelyek (aerob) környezetben élnek, hanem a cukor erjesztése által növekednek, (anaerob) környezetben. Mivel az amigdalin 2 glükóz molekulát tartalmaz, a ráksejtek ” örömmel” metabolizálják, fogyasztják azt.

Így a B17 úgy képes elpusztítani a rákos sejteket, hogy más sejtekben abszolút nem tesz kárt. A gyógyszerlobbi ezt tudta, és mindent megtettek azért, hogy soha ne kerüljön sor a hivatalosan bejegyzett klinikai tesztekre.

Az egyik legbizarrabb eset Jason Vale esete, aki sárgabarack magokkal tudott kigyógyulni a rákból, később pedig árulni kezdte a magokat. Többször is kijelentette, hogy a magoktól gyógyult meg. Ez egy olyan hiba volt, amelyért 20 év börtönnel sújtották…

Hoxsey-formula

A legelső kezelés, ami veszélyt jelenthetett a gyógyszeripar profitjára - és reményt jelentett a betegek számára - a egy bizonyos John Hoxsey nevéhez fűződik. Hoxsey eredetileg egy üzletember volt, de remekül értett a gyógynövényekhez is.

Létrehozott egy olyan formulát, mellyel képes volt gyógyítani a rákot, a különös, rákgyógyító hatású vegyületek lévén, mint például a vérpipacs, amit az indiánok már az ősidőktől fogva használtak. Soha nem is betegedtek meg rákban, és erre Harry Hoxsey is felfigyelt.

Hoxsey különös oldatát később egy Rene cassie nevű nővér is felhasználta, elkészítve belőle az Essiac nevű csodaszert, amivel állítólag még végstádiumban lévő rákos betegek állapotát is képes volt visszafordítani. A nővér halála után a kanadai kormány végül eltörölte és betiltotta. 

Mi volt a gond? természetes alapanyagokból épült fel a formula, amit nem lehet fizetős szabadalom alá vonni, így a gyógyszeripart tönkretette volna.

Royal Rife frekvencia gépe

Dr. Royal Rife csodát tudott tenni az 1920-as években. 1920-tól sikerült elérnie azt, amit a mai elektron-mikroszkópokkal még ma sem lehet kimutatni: élőben, színesben és nagy felbontás mellett tudta vizsgálni a mikróbákat. Ekkor jött rá a megdöbbentő titokra: kutatásai során arra következtetett, hogy a rákot valójában egy vírus okozhatja.

Hosszú, évekig tartó tanulmányai során észrevette, hogy minden egyes vírusnak, vagy baktériumnak van egy saját rezonáns frekvenciája, ami sebezhetővé is teszi azokat. Például, azt mondta, hogy a rákos daganatban levő organizmusok arról voltak felismerhetők, hogy egy jellegzetes lilás-vörös kisugárzást adtak.

Egy frekvencia készüléket fejlesztett ki, mellyel nemes egyszerűséggel fel lehetett robbantani ezeket az organizmusokat anélkül, hogy a testben bármi más sérült volna. Egy olyan univerzális kezelés volt ez, melyet aztán a híres Mayo-klinikán orvosok is leteszteltek.

3 hónap múltán, 14 úgynevezett 'menthetetlen' esetet le lehetett írni, mint klinikailag teljesen meggyógyultat, amit a jelenlévő öt orvos és még dr. Alvin G. Ford orvos és patológus is megállapított.

Royal Rife munkásságát azonban Morris Fishbein, az AMA - Amerikai Orvosi Társaság - élére kinevezett szakember tönkretette. Rejtélyes körülmények között fenyegette meg a doktort, és egyszer az egész kutatólaborja – ahol minden anyagot tárolt – is leégett. A tűz okát soha nem derítették ki.

Annyi támadás érte egész életében, hogy végül alkoholistán, félig megbolondulva halt meg csendes magányában, azzal a tudattal, hogy soha nem fog a készüléke senkit meggyógyítani, mert alul maradt a gyógyszeripari érdekekkel szemben.

Gerson-diéta

Egy Max Gerson nevű illető annak ellenére sem adta fel, hogy egy rákgyógyító receptúrát fejlesszen ki, hogy elődei közül mindenki kudarcot vallott, és ellehetetlenítették őket mind szakmailag, mind emberileg.

nagyon tökös szakember volt, aki nem félt a különféle fenyegetésektől, és a gyógyszerlobbi támadásaira is fel volt készülve. Már több éve belgyógyászként praktizált, amikor az 1930-as évekre rengeteg tapasztalatát követve egy diétát fejlesztett ki, mely képes a szervezetet felvértezni akkora erővel, hogy a rákot minden segítség nélkül, természetes módon pucolja ki a szervezetből.

Gerson ötven tanulmányt és három könyvet publikált, melyekben pontosan leírja a gyógymódot. Hivatalos orvosi feljegyzések tanúsítják, hogy több tucat embert gyógyított ki a rákból az általa kialakított diéta segítségével.

Amikor a gyógyszeripar, és az AMA emberei felfigyeltek Max Gerson ténykedésére, és arra, hogy klinikáinak híre ment, és özönlenek hozzá a betegek, akkor ilyen-olyan okokra hivatkozva az összes klinikáját bezáratták az államokban.

Max Gerson lánya azonban tovább vitte az apja örökségét, és Mexikóban néhány helyen létezik klinikája, ahol igen jó hatásfokkal képesek gyógyítani a rákot. Erről azonban senki sem beszél, mivel senkinek sem érdeke egy profitot nem hozó kezelésnek hírverést csinálni.

Kenderolaj

A kenderből kinyerhető olajról szintén már az indiánok is tudták, hogy nemcsak jótékony hatása van, de egyes, ma is gyógyíthatatlannak hitt betegségeket olyan gyorsan képes elmulasztani, mintha csak egymegfázásról lenne szó.

Nem véletlen, hogy sokan mondják mind a mai napig, hogy fűben-fában az orvosság!

A kannabisz kivonatával kapcsolatban már a hetvenes éveket követően komoly gyanúk voltak afelől, hogy a daganatos megbetegedések ellen is hatásos lehet. Mi több, olyan mikroszkópos felvételek is Napvilágot láttak, melyeken az látható, amint a kannabisz nagy hatékonysággal lép fel a rákos sejtek ellen.

Több száz tudományos vizsgálat kimutatta, hogy a kannabinoidok, mint a tetrahidrokannabinol (THC) és a kannabidiol (CBD), valamint egész növényi készítmények, hatékonyak szinte bármely betegség ellen.

olyan tiszta molekulákból áll a kenderolaj, mely több esetben - napjainkban is dokumentált - tapasztalatok alapján a melanomát is képesek meggyógyítani, pedig azt az egyik legagresszívabb rákfajtaként tartják számon.

Természetesen az illegalitásba száműzték az egészet, hiszen a gyógyszeripar a Penicillin sikerével és más hasonló szerekkel volt elfoglalva, és azzal, hogy a profitgyárat kimaximalizálják.

Napjainkra azonban újra elindulhatott valami. egyre több független kutatás kap a felszín alól hangot, melyek már elég hangosak ahhoz, hogy a média mér nem korrumpált szegmense meghallja.

Sokak szerint éppen ezért egy áttörés, egy globális paradigmaváltás küszöbén lehetünk. vagyis a gyógyszeripar hatalmas sem tarthat majd örökké...

OSZD MEG másokkal is!

összeesküvés egészség rák rákgyógyszer egészség megelőzés alternatív gyógyászat gyógyszerlobbi gyógyszeripar


Megtekintések száma: 323984





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet