Ezt gondolta Hitler a háttérhatalomról! Függetlenül attól, hogy milyen ember volt, sokak szerint MINDENBEN igaza volt! – VIDEÓ

2020. december 25., péntek




Előre látta a dolgokat és az elkövetkező évtizedeket?

"A legbecsesebb tulajdonod, ami ebben a világban van, az a saját néped!" - hangzik el Hitler egyik mondata abban a videóban, amit már 37 ezren néztek meg a Youtube-on.

Hitler őszintén beszél ebben a videóban a háttérhatalomról, és azokról a nemzetközi erőkről, melyek sokak szerint ma oda juttatták Európát, hogy gyakorlatilag kulturális végnapjait éli.

Nem csak a kapitalista háttérhatalomról van itt szó, hanem azokról a nemzetközi hiénákról, akik országokat szipolyoznak ki, és melyek az egész világot egyfajta rákos szövetként szövik át, és míg í világ egyre fogy, ők egyre inkább híznak.

Napjaink demokráciáiban soha nem a nép akarata számított, hanem a felső vezetésé. Ez már akkor is sokszor így volt, és így lett kiváltképpen napjainkban is.

Ezeknek a "demokratáknak" a megélhetésük a céljuk, és az, hogy fennmaradjanak. 

Ők birtokolják az összes gyárat és céget a különféle vállalatokon keresztül. A világot behálózzák, és óriási hatalmuk van.

Mindezt Hitler előre látta, és beszédeiben rendre megemlítette ezeket a dolgokat. A történelem egyik legocsmányabb, legvéreskezűbb, és egyben leggonoszabb embere volt, aki több millió ember haláláért felelős.

Azonban akárhonnan is nézzük, IGAZA VAN sokak szerint, és kísérteties, hogy már akkor előre látta, érzékelte azokat a dolgokat, amik kicsúcsosodtak Európában napjainkra.

OSZD MEG másokkal is!

hitler bizarr történelem háttérhatalom


Megtekintések száma: 218529





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet