Ezt kell ennünk, hogy megelőzzük a rákot! - állítja egy onkológus, Dr. Miguel Martin!

2017. augusztus 16., szerda




Azt onkológus szerint le lehet győzni a betegséget, de ezt nem mondja el nyíltan a gyógyszeripar.

Dr. Miguel Martin maga is onkológus. Tudja, hogy mi lehet hatásos a rák ellen, megelőzés szintjén, hiszen ennek szenelte az életét.

Az alábbi módszert ajánlja mindazoknak, akik egészséges, és hosszú életet szeretnének élni.

Elmondása szerint az alábbi tanácsok beváltak, tudományosan is sikerült igazolnia, és a lehető legegészségesebb életet biztosítja mindenki számára.

Dr. Miguel meg van róla győződve, hogy ezeket a dolgokat már rég tudja a gyógyszeripar, de nem érdeke, hogy egészséges emberekből legyen több, mint számukra bevételt termelő betegekből.

Szerinte a burgonya az egyik leghatékonyabb antioxidáns, és mivel nagyon sok C-vitamint is tartalmaz, segítségével hatékonyan vehetjük fel a harcot a káros szabadgyökökkel szemben.

Ezenkívül sok benne a folsav, a B-vitamin, a keményítő, a magnézium, a vas, és a kálium is.

Nincs más teendőnk, mint 200ml friss burgonyalevet összekeverni egy fél teáskanálnyi gyömbérporral, majd ezt a keveréket meginni.

A hatása garantált. Már korábban is fejtették, sőt, kutatások mutatták ki, hogy a gyömbér önmagában is erősebb és hatékonyabb lehet, mint a kemoterápia. A burgonyában található kukoamin pedig hatékonyan csökkenti a vérnyomást, a rossz koleszterinszintet, megakadályozza a szív-és érrendszeri betegségek kialakulását.

A gyömbéres burgonyalének az alábbi hatások tulajdoníthatók Dr. Miguel Martin szerint. Kiváló máj és vesebetegségek kezelésére, és csökkenteni tudja a makacs gyomorégést.

Segíti a sejtek regenerálódását, és megakadályozza a bőrbetegségek kialakulását, valamint serkenti az immunrendszert. Mindemellett még a vércukorszintet is a megfelelő intervallumban tartja.

A szervezetet alaposan megtisztítja a méreganyagoktól, így annak esélye sincs elrákosodni.

OSZD MEG másokkal is!

egészség rák egészség megelőzés gyógyszeripar természetes remediák rákipar


Megtekintések száma: 114476





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet