Ezt magyarázza meg a NASA: idegen objektum száguldott át a Napon? - VIDEÓ

2023. május 25., csütörtök




A bizarr videó felvételen jól látszik, amint egy rejtélyes tárgy halad keresztül a Napon. Hipersebességgel közlekedő csillagközi űrhajó lehet, vagy egy kozmikus lövedék?

Egy férfi elképesztő jelenségnek volt tanúja, miközben a Napról készített lenyűgözően lélegzetelállító felvételeket.

A képernyő jobb felső részénél tűnik fel egy titokzatos, fénylő tárgy, mely úgy tűnik, mintha belezuhanna a Napba, azonban a következő pillanatban a Nap túloldalán újra megjelenik, hatalmas csóvákkal együtt.

Láthatóan áthatolt a Napon, ez azonban egyetlen általunk ismert tárgy számára sem lehetséges a tudomány jelen állása szerint.

Természetesen azonnal szárnyra kaptak különféle pletykák arra vonatkozóan, hogy mi lehet ez a valami. Szemmel láthatóan nem légköri jelenségről van szó, mert valóban látszik, amint ez a valami átmegy a Napon.

Azt persze nehéz megállapítani, hogy ténylegesen átmegy-e, vagy a felszínéhez nagyon közel halad-e el, azonban ebben az esetben is szupertechnológiával kell rendelkeznie.

Mások úgy gondolják, hogy a rejtélyes valami nem más, mint egy aszteroida, ennek azonban a Nap közelében érve el kellett volna párolognia.

Egyesek ezt az ellentmondást azzal magyarázzák, hogy az aszteroida talán egy szupererős anyagból van, mely annyira ellenálló, hogy képes a Napban uralkodó hőmérsékletet, és fúziós folyamatokat is sérülés nélkül kibírni.

Az ufó szakértők szerint nem kizárt, hogy egy olyan kozmikus lövedéket látunk, melyet azért lőttek keresztül csillagunkon, hogy annak belső folyamatait megváltoztassák. Hogy erre miért van szükség, és pontosan kiknek az érdeke, nem tudni.

Talán egy ellenséges szándékú idegen faj lőtte ki valahonnan nagyon messziről, hogy ezzel állítsa majd le a jövőben a Napunk működését, és egy táv tömegpusztítás során elpusztítsa a Naprendszeren belüli életet.

Ám sokkal inkább az lehet a valószínűbb, hogy jó szándékú kezdeményezés. A Napunk egyre inkább gyengülő napciklusokkal rendelkezik, ez pedig előre vetíti, hogy valami gond lesz vele a távoli jövőben. Talán a ránk vigyázó idegenek műve ez az egész, hogy megóvják csillagunkat, így a Földi életet is az idő előtti pusztulásról.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 208352





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet