Ezt mondta Merkel, amikor arról kérdezték, mit fog tenni a migránsok által elkövetett nemi erőszakok ellen!

2017. szeptember 19., kedd




Botrányos választ adott, egész Európa zeng tőle. A liberálisok mind a tíz ujjukat megnyalnák a válasz után, de minden jóérzésű, nemzettudattal rendelkező európainál kiverte a biztosítékot.

"Azokat az óriási demográfiai és faji problémákat, amit maga említett, ezeket nem látom!" - válaszolt visszavágva Angela Merkel arra a kérdésre, hogy miként kívánja orvosolni a migránsok által elkövetett nemi erőszakot.

Egy német televíziós adásban a közönség és a választópolgárok kérdezhettek Európa eliszlámosító fővétkesétől, Angela Merkeltől.

A közönség soraiban ült egy hölgy, aki, amikor szót kapott, megkérdezte kerek-perec a kancellárasszonyt, hogy hogyan akarja majd megoldani a hatalmas faji és kulturális különbségeket, és a nemi erőszakokat.

Egy hivatalos jelentést idézett, ami a nemi erőszakok 50 százalékos növekedéséről tájékoztat és arról, hogy az esetek 90 százalékát migránsok követik el.

Ezt ma már mindenki, még az utca ember is tudja.

Merkel azonban feltehetően direkt nem volt tisztában vele, és rengeteg humbuk hagyta el a száját arról, hogy nem ilyen rossz a helyzet, és hogy azelőtt is voltak nemi erőszakok és ehhez hasonló bűncselekmények Németországban.

Szerinte minden rendben van a német társadalom és a migránsok együttélésével, az integráció sikeres lesz, és majd a családegyesítés - majd mikor még több migráns jön - az majd mindent megold.

Tehát az lenne a megoldás, hogy még több fiatal és nemi érett muszlimot fogadnak be, hogy német nőket erőszakoljanak meg.

ráadásul az arab és keleti családok száma hatalmas. Ezt figyelembevéve a jelenlegi bevándorlási szám három-négyszerese is lehet a vége majd, ha egyesülnek a családok-

A válasz minden jóérzésű, európai érzelmű emberben kiverte a biztosítékot.

Te is felháborítónak találod? OSZD MEG másokkal is!

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség politika bevándorlás botrány felháborító


Megtekintések száma: 116676





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet