Ezt nem tudja a NASA sem megmagyarázni!

2022. június 22., szerda




A Mars egyik kráterében tűnik fel, de eredete és célja ismeretlen. A NASA pedig semmilyen tájékoztatást nem ad az ügyben.

A Google Mars képeit tanulmányozva akadtak rá valami szokatlanra. Egy olyan anomáliára, melyet a NASA sem tud megmagyarázni. Vagy éppen nem is akar...

Arról van szó, hogy a vörös bolygó egyik kráterében egy bizarr, kupola alakú objektumra lettek figyelmesek az amatőr ufó kutatóük és szakemberek.

Ez egy kupolás építmény, mely szerintük egyértelműen mesterséges eredetű, tehát nem a természet erői formálták, és nem is formálhatták volna, hiszen akkor a Földön is léteznének ilyenek. Mivel azonban a bolygónkon nem találkoztunk ezekkel, így felmerülhet a kérdés, hogy a Marson lévő dómok mik lehetnek.

Különösképpen a felvételen szereplő dóm...

A brit kutató, Joe White egy rejtélyes kupolaszerű építményre lett figyelmes a Mars műholdas felvételein egy kráter belsejében.

Azonnal szemet szúrt neki, mivel a felszíni formáktól eltérő, és jelentősen ki is emelkedik. Ez nem vall természetes képződményre. Egyes szkeptikusabb szakemberek szerint az egész csak egy homokdűne.

Azonban, ha ez valóban így lenne, nem értjük, miért alakult ki ez a dűne a kráter belsejében.

A kutató a kupolaszerűség mellett még két másik szabályosnak tűnő objektumot is felfedezett a közelben, ami szintén nem lehet a természet műve. Ez a terület a vörös bolygó egyik olyan régiójában fekszik, ami még a tudósok előtt is rejtélyekkel teli vidéknek számít.

Hasonló a Cydonia régióhoz, ahol az ufó kutatók szerint a NASA valójában egy komplett marsi várost talált, ennek nyomait azonban eltitkolták a világ elől.

Ebben a régióban terül el a hírhedt marsi arc is, mely szintén létezik,

de az idők során betemette a marsi por, ezért felismerhetetlen a frissebb műholdas képeken.

A Marson nagyon nagy a valószínűsége, hogy amellett, hogy bizonyítottan volt víz, és jelenleg is van, de megfelelő szintű fejlettségig is juthatott.

Vagyis a Mars felszínén található különféle tereptárgyak, épületek, és ősi városok romjai egy olyan elfeledett népről és kultúráról árulkodnak, mely egykoron az egész vörös bolygót az uralma alá hajtotta.

OSZD MEG másokkal is!

mars összeesküvés élet a marson marsi civilizáció ufo 2017


Megtekintések száma: 224942





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet