Ezt titkolja a NASA az elveszett marsi civilizációval kapcsolatban: egyiptom marsi szálai?

2023. május 3., szerda




Egy bizarr, emberi alakot ábrázoló szobor maradványai ismét lázba hozták azokat a hangokat, melyek szerint a Marsi civilizáció és az ókori Egyiptomiak egykoron szoros kapcsolatban állhattak egymással.

Sokak szerint tagadhatatlan a Mars és az Egyiptomban található, ókori civilizáció kapcsolata. Ezt nem csak a Mars különleges felszín formái árulják el, hanem bizonyos kultúra béli utalások is.

Egyrészt a híres marsi arc, melyet 1976-ban fedeztek fel, nagyon hasonlít az egyiptomi Nagy Szfinx arcára. Az egybeesés nem letagadható, és bárki bármit beszél bele, ott van köztük a párhuzam, még akkor is, ha a NASA megpróbálta később a marsi arcot egy egyszerű természetes képződménynek beállítani a későbbi, utólagosan montírozott fotókon.

A marsi arc egyértelmű bizonyítéka annak, hogy a Marson régen egy fejlett ősi civilizáció élt, mely hatalmas monumentális műemlékeket, szobrokat, és piramisokat épített.

Az arc környékén számtalan olyan éles széllel rendelkező, geometrikus szabályokat követő alakzatot vettek észre, melyek egy ősi város látképét rajzolták ki. Nevezetes szögekben viszonyultak egymáshoz, ami nem lehetett a véletlen műve.

Persze a NASA ezt is tagadta, és egyszerű, a szél által kialakított képződményeknek lettek titulálva, holott mindenki tisztában volt vele, hogy a szél nem formálhatta ilyenre ezeket a struktúrákat.

Sok kutató szerint az alakzatoknak még élesebb szélei vannak, de azért nem látszanak tisztán ezeken a műholdfotókon mindenhol, mert rengeteg por rakódott le rájuk az évmilliók alatt. Eszerint rengeteg marsi város és metropolisz van mélyen a vörös homokdűnék alá temetve.

Az elveszett civilizációra utaló nagyobb városok ősi romjai azonban nem mindenhol vannak a homok és a por alá bújva, mert vannak helyek, ahol még látni lehet a falak körvonalait.

Az egyik ilyen fotón is jól látszik, hogy ezt nem a természet alakította ki, vagy a szél, hanem mesterségesen építette fel valaki, vagy valami, még nagyon régen. 

Azok, akik hisznek a Marsi élet létezésében, meg vannak róla győződve, hogy a műholdfotókon megfigyelhető, szabályos rács-szerű hálózatok és struktúrák ősi városok, a Mars porába temetett látképei lehetnek.

Ez megmagyarázná, hogy miért találtunk már számtalan műholdfotón különféle oda nem illő tárgyakat, de városokat még sohasem. Egyrészt ezeket a területeket a NASA szándékosan kerüli, másrészt ezeknek a jó részét vastag porréteg fedi, akár több méteres mélységben is lehetnek.

Egy nemrég megtalált, egyik marsi fotón feltűnt objektum, egy női szobrot ábrázoló valami szintén hasonlít egy egyiptomi fáraó ábrázolásához. Ilyen, és ehhez hasonló ábrázolással gyakran örökítették meg a falakon a híres uralkodókat.

A szkeptikusok szerint a fotóba azt látják bele mások, amit bele szeretnének, de valójában semmi sincs ott. Ezzel nem mindenki ért egyet, ugyanis rengeteg embernek mutatták meg a képet, és szinte mindenki azonnal meglátta benne a női alakot ábrázoló szobrot.

Nemrég már találtak más érdekességeket is méghozzá egy sziklafal mentén olyan domborműveket, melyek talán szarkofágok, egyiptomi fáraókat ábrázoló szobrok lehetnek.

A Gízai Nagy Piramist számtalan rejtély övezi. Többek között azt sem tudja senki, hogy hogyan is építették pontosan, bár számtalan elmélet született már erre vonatkozóan.

Egy azonban bizonyos: mérhetetlenül nagy és geometriailag szokatlanul pontos alkotás.

A piramis oldalai az égtájakhoz igazodnak, attól való átlagos eltérésük mindössze 3 fokperc és 6 fokmásodperc (1 fokperc = 1 fok 60-ad része). A pontos adatok szerint északon 0° 2’ 28” délnyugat felé, délen 0 °1’ 57”-nyire délnyugat felé, keleten 0° 5’ 30” északnyugat felé, nyugaton 0° 2’ 3” északnyugat felé térnek el az oldalai a valódi földrajzi északi iránytól.

Az egyiptomiak nem rendelkeztek olyan ismeretekkel, amikkel ilyen pontossággal építhették volna meg ezeket, és sok teória szerint a marsi idegenek, az ott élő civilizáció tanította meg őket a különféle csillagászati összefüggésekre, és számításokra.

Még az sem kizárt, hogy az egyiptomi kultúrában fellelhető túlvilág valójában a Mars volt, ahová időnként a kiválasztott személyeket elvitték, majd később, rengeteg tudással felvértezve majdnem istenekként térhettek haza népükhöz.

Az egyiptomiak tehát mindvégig ott hordozták a vérükben a Marssal, és az ott élő, majd később kipusztulásra ítélt civilizációval való kapcsolatot.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek mars nasa összeesküvés egyiptom piramisok marsi civilizáció


Megtekintések száma: 168868





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet