Fedezd fel Amazóniát 360 fokos virtuális videón!

2017. február 23., csütörtök




Ebben a videóban tényleg úgy érezheted magad, mint egy igaz felfedező, miközben Amazónia legcsodálatosabb tájait barangolhatod be.

Egy új virtuális valóság videót hoztak nyilvánosságra, mely a Conservation International nevéhez fűződik. A videó 360 fokban elforgatható virtuális valóság megoldásban kísérli meg azt, hogy bemutassa nekünk az amazonasi esőerdők varázsát.

Csodálatos világba fogsz belecsöppenni, mely már-már varázslatos.

Az Under the Canopy (A lombozat alatt) című filmmel részletesen megismerkedhetünk a régió igen változatos környezetével. A látvány mellett a film fontos üzenetet is közvetít, méghozzá azt, hogy ez a csodálatos táj veszélyben van, védenünk kell.

Az erdőt sajnos folyamatosan irtják, és idővel nem fog belőle maradni semmi, pedig nagyon nagy a jelentősége, és rendkívül nagy részt vesz ki a Föld levegőjének tisztításában is.

A film tényleg remek, és mindenkinek csak javasolni tudjuk, hogy nézze meg. Egy hatalmas, közel 60 méteres ceibafa tetején találjuk magunkat a videó elején, majd egy helyi idegenvezetővel indulunk útnak a dzsungel sűrűjében.

Ha tetszett, és szíveden viseled az esőserdők sorsát, OSZD MEG másokkal is!

hihetetlen video természet hihetetlen helyek gyönyörű helyek


Megtekintések száma: 116926





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet