Felhőrétegbe burkolódzó anyahajót filmeztek Cartagena felett! - VIDEÓ

2017. december 21., csütörtök




Úgy nézett ki a szemtanúk beszámolója alapján, mint a Függetlenség napja egyik jelenete, csak a valóságban!

Egyeske szerint csupán optikai illúzió, mások viszont úgy vélik, hogy gigantikus anyahajók, melyek felhőrétegbe burkolva álcázzák magukat.

Óriási idegen anyahajó jelent meg a kolumbiai Cartagena városa felett? 

Bár a város lakói között nem tört ki tömegpánik, rengetegen felnéztek az égre, amikor egy óriási felhőszerű képződmény jelent meg az égbolton.

Sokan azonnal a Függetlenség napja című film jelenetére asszociáltak, voltak, akik azonnal menekülni is kezdtek, mert úgy gondolták, megérkeztek az idegenek, akárcsak az 1996-os sci-fi filmben.

Az idegeneket kutató szakemberek szerint az idegenek egyik sajátossága, hogy képesek álcázni hajóikat. Mivel anyahajójuk óriási, így ezeket felhőréteggel burkolva álcázzák a világ elől.

A felhőréteg több olyan különleges anyagot tartalmaz, mely a radarok számára is láthatatlanná teszi őket.

Tény, hogy a filém ominózus jelenetére szinte kísértetiesen hasonlítanak ezek a felhők. Éppen ezért többekben felmerült már az is, hogy talán a filmhez "valahogyan készített" viral marketing kampány része lehet a jelenség.

A legtöbben azonban úgy gondolják, hogy a jelenség valós, csak az a kérdés, hogy természetes jelenség, vagy mesterségesen előállított valami, vagy talán ténylegesen egy idegen anyahajó.

Könnyen lehet a HAARP műve is. A HAARP már korábban is eredményezett érdekes, megmagyarázhatatlan légköri jelenségeket, szokatlan alakú felhőket, felhőrendszereket.

Korábban már Amerika és a világ számos pontját fényképeztek és videóztak hasonló felhőket. Az egyik legnagyobb ilyen jellegű jelenséget Sydney egyik tengerpartján sikerült lencsevégre kapni.

A HAARP időjárás kísérleteinek melléktermékei lennének? 

Optikai illúziók, amik a természet művei? Vagy gigantikus idegen anyahajók, melyek rejtve maradtak a kíváncsi szemek elől?

OSZD MEG másokkal is!

ufók idegen földönkívüliek idegenek összeesküvés csészealjak anyahajók


Megtekintések száma: 175570





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet