Feloldhatja az idegenekről szóló titkos dokumentumokat Donald Trump?

2017. január 26., csütörtök




Beszédében arról is szót ejtett, hogy feltárjuk az űr titkait is.

Az ufó akták titkosításának feloldása

Amikor Hillary Clinton azzal kampányolt az elnökválasztás előtt, hogy az ufó aktákat feloldja, amint hatalomra kerül, nem mindenki vette komolyan.

Azért sem, mert ugyanannak a hatalmit elitnek, ugyanannak az érának volt a szülötte, akik mindvégig rejtegették előlünk az igazságot.

Donald Trump azonban más lehet, róla tényleg elismerik az emberek, hogy bele mer nyúlni a politikai darázsfészekbe, és meg mer lépni számos olyan dolgot, ami nagy port kavarhat a jövőben.

Nemrégiben ugyanis még arról szóltak a hírek, hogy felrúgja a klíma megállapodást, és ellehetetleníti a globális felmelegedéssel kapcsolatot kutatásokat, mivel rengeteg olajipari haverja van, és különféle, az olajhoz fűződő érdekkapcsolatai.

Donald Trump nyilvánosságra hozhatja őket

Még ha Hillary blöffölt is, az emberek először érezték, hogy talán valóban minden borulhat, és kiderülhet a kormány rengeteg ufókkal kapcsolatos kis titka. A választási veresége után azonban sokakban úgy csapódott le a dolog, hogy ezek az akták a fiók mélyén maradnak.

Nemrég tartott beszédében azonban az új amerikai elnök utalást tett arra, hogy az amerikaiak hamarosan megismerhetik a kormányzat nagy titkait, és hogy pontosan mi áll a rejtélyes ufó jelenségek mögött.

Beszédében azt is megemlítette, hogy az űr nagy titkait is feltárná az emberek előtt.

Egész pontosan azt mondta, hogy egy olyan új millennium előtt állunk, mely során az űr titkait tárhatjuk fel, megszabadíthatjuk a Földet különböző pusztító fertőzésektől, és olyan energiákat engedhetünk szabadjára, amikről álmodni sem mertük, mert ezek még a "holnap" technológiái.

Kérdés, hogy Trump meddig fog elmenni ebben az egészben, és valóban lehet-e hallgatni a bennfentes informátorokra, miszerint az ufó akták nyilvánosságra hozatalán gondolkodik.

Az elnök tudhat valamit

A kozmosz titkainak feltárásáról szóló beszéd részlete sokak fejét megütötte, és találgatni kezdtek, mit is érhetett alatta az elnök.

Egyesek szerint Donald Trump már tud valamit, beavatták a szupertitkos információkba, mely talán a naprendszerünk valamelyik bolygójával - talán a Marsi élettel - kapcsolatos, de az sem kizárt, hogy bizonyíthatóan életet találtak egy exobolygón.

A holnap technológiái utalás is egy idegenektől átvett technológiára utalhat, és nem csak és kizárólag a lassan a piacra betörő elektromos autók technológiájára, vagy a megújuló energiaforrásokéra, főleg azért nem, mert Trump meglehetősen olajipar érdekelt.

Idővel kiderülhet, hogy mit fog lépni Trump. Ha nyilvánosságra hozza az aktákat, rengeteg minden kiderülhet, ha viszont nem, akkor marad a nagy talány továbbra is: mi a fenét csinálnak az 51-es körzetben évtizedek óta, és a NASA miért tart vissza információkat bizonyos dolgokról?

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés titkos titkos dokumentumok


Megtekintések száma: 64330





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet