Féreglyuk teleportációt végző ufót vettek filmre a Tikal Nemzeti parkban?

2017. május 29., hétfő




Mintha a bolygó energiáját csapolta volna meg. A felvételen látható tárgy egy téridő alagutat nyit, amin keresztül energiát nyel el.

amin keresztül energiát nyel el.

2017-ben a Tikal Nemzeti parkban megdöbbentő felvétel került elő, melyen jól látható, amint egy az égen lebegő, titokzatos alakú tárgy valamiféle portált nyit az égben.

Ezen kívül nem sokat tudni, csak azt, amit a videón is látni, noha rengeteg találgatás van arra vonatkozóan, hogy ez a tárgy mi lehet, és mit is csinál valójában.

Egyes elméletek szerint ez a tárgy egy földönkívüli űrhajó, mely egyfajta energiabányászatot végez.

Az idegenekkel kapcsolatban sokan sejteni vélik, hogy nem önzetlenül vannak a Földön, és látogatnak minket. Egyfajta energia lecsapolást végeznek maguk számára. Talán így nyernek energiát a rendszereik, vagy a csészealjaikat meghajtó technológia.

Egy másik elképzelés szerint valójában egy féregjáratot nyitnak, aminek nyitvatartásához nagy mennyiségű energiára van szükség, ezt próbálják kinyerni a Földön az éterből, és a felszín felett lebegő töltött részecskékből.

A következő pillanatban a videó egy adott pontján aztán egy hatalmas fényvillanás látszik, és eltűnik a földönkívülinek látszó tárgy. Teleportációról van szó? Vagy átlépett a szerkezet egy másik síkba?

Van olyan elképzelés is, miszerint a fénynyaláb valóban egyfajta energiafelvételi folyamat része, és mikor feltöltődött az ufó térhajtóműve, egyszerűen bekapcsolt, és eltűnt, átteleportált a tér egy másik pontjára.

Bármi is látható a felvételen, az egyelőre magyarázat nélkül marad.

OSZD MEG másokkal is!

paranormál megmagyarázhatatlan ufó ufók idegen idegenek összeesküvés


Megtekintések száma: 85590





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet