Ferenc pápa észhez tért? Szerinte Európa ideológiai inváziója folyik!

2021. december 13., hétfő




Éppen ideje volt, hogy fölébredjen a hiperálomból!

Úgy tűnik megtörtént a csoda. Vagy csak mindkét oldal felé elkezdett beszélni a pápa? nem tudni, mindenesetre komoly kritikával illette azokat a liberális "agyműködéseket", melyek Európát migránsokkal árasztják el.

Elmondta, hogy tisztában van a bevándorlás, és az iszlamizáció veszélyével, és komolyan kell venni azt, ami Európa színterén zajlik politikailag.

Egy megbeszélésen szóba került a pápa és a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia tagjai között a menekült téma.

Ferenc pápa tudja, hogy nagyon erős a keresztények elüldözésére és meggyilkolására való törekvés. Természetesen a pápa tudott róla, és azt is tudta, hogy kikkel beszél.

Rögtön a magyar egyház és a magyar állam segítségét említette, legnagyobb elismerését fejezve ki, amiért támogatják az ott élő keresztényeket.

Ferenc pápa észhez térően elmondta, hogy valós veszélynek látja az iszlámot, de figyelmeztetett, a globalizációval is számolni kell.

Mindkettő a hit gyengülésére épít, akkor tud terjeszkedni, ha nincs tanúságtevő hit.

Nyilvánvaló, hogy fizikailag is meg kell állítani a terjeszkedést, de ez nem elég.

Vagyis Ferenc pápa a korábbi megnyilvánulásaival ellentétben nagyon komoly kritikákat fogalmazott meg az iszlám terjedésével kapcsolatban.

Mindebből látható, hogy Ferenc pápa nagyon is jól látja az iszlamizáció és globalizáció veszélyét, valamint a családokat, nemzeteket fenyegető folyamatokat, ám hangsúlyozza a prudentiát, az okosságot. Ésszel él, amikor nyilatkozatokat ad a liberális sajtónak, ahogy Jézus mondta: „Legyetek szelídek, mint a galambok, és okosok, mint a kígyó”. - írja a VilágLátó HírMagazin.

A nagy kérdés az egész ügy kapcsán most sokakban az, hogy melyik lehet a pápa igazi arca?

A migránsokat Európára szabadító, és Jézus közelségét veszélyesnek kinyilatkoztató pápa képe, vagy azé, aki most úgy tűnik, hogy váratlanul előtört belőle?

OSZD MEG másokkal is!

vallás isten vatikán európa politika iszlám egyház bevándorlás


Megtekintések száma: 241071





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet