Figyelem: gyerekrablók ólálkodnak az országban! Egy soproni lakos már felhívta egy esetre a figyelmet!

2018. március 28., szerda




Képet is készített a titokzatos autóról, amiben a gyerek rablók ültek!

Veszélyben lehetnek a fiaink és lányaink. Gyermekrablók ólálkodnak az országunk határain belül.

Több eddig meg nem erősített információ is azt állítja, hogy rejtélyes furgonokkal járják az országot, és próbálják a gyerekeket elcsalni.

Ezen esetek között a legtöbbször intézetis gyerekeket próbáltak az autóba csalni,d e napvilágot látott olyan eset is, amikor iskolás gyerekeket akartak elvinni.

Egy soproni férfi Facebook bejegyzése felrobbantotta a magyar internetet:

Herceg Zoltán bejegyzése:

"Figyelem.!!!!!..

W 24916 G rendszámú VW Up egy kb. 35 éves vöröses haj piros arcbőrű férfi. Sopronban töbször követte nagyobbik lányomat és barátnőit.

Ma megint itt volt de csőbe húztam és rajta kaptam….lányom hívott a buszról hogy követi..és minden megállonál félre áll…mondtam no para…megyek….mondtam ott leszek csak sétáljon nyugodtan.

A tag többször elment mellette….lassitott..megvárta..bevárta….megfordult….majd Bánfalvánál a posta elötti utcába a hídon nemtudott vissza menni és én akkor ott voltam már mögötte kocsimmal keresztbe….kiugrottam….kérdeztem beszél e magyarul…németül szólalt meg hogy Bitte???

Mintha nem értené…kérdőre vontam hogy mit köröz a lányom után……magyarul mondta hogy ennek semmi értelme…voltak szemtanuk…mondták akár tanuskodnak is…a tag a járdán keresztül menekült el úgy hogy majdnem elütötte az embert aki kijött a kiabálásomra.

És nagy gázzal elmenekült valószínű nem ok nélkül.

Lányos szülők figyeljetek…vigyázzatok!!!"

Hogy az információk mennyire hitelesek és mit mondanak a hatóságok, arról egyelőre nincs hír. Ennek ellenére nem árt résen lenni, mert úgy gondoljuk, hogy egy szülő nem lehet elég óvatos, ha a saját gyermekéről van szó!

OSZD MEG másokkal is!

magyarország durva magyar botrány felhívás veszély gyerekrablás figyelmezetetés


Megtekintések száma: 57885





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet