Figyelmeztetés: vonatok kisiklatására, és tömegközlekedési merényletekre készülhetnek a terroristák!

2017. szeptember 17., vasárnap




Közeleg az Európai szeptember 11, több ezer ember halálával? Európának egy újfajta terrorizmussal kell majd csatát vívnia?

A Le Parisien című francia napilag rendőrségi forrásokra hivatkozva közölte, hogy a gázolásos merényletek, tömegközlekedést célzó merényletek, vonatok kisiklatása lehet a fő prioritás az iszlám terroristáknál az elkövetkező hónapokban.

Európának tehát alaposan fel kell készülnie, nagyon komoly a veszélyhelyzet.

Szerencsére hazánkban továbbra sem nőtt a terrorfenyegetettség, ugyanakkor nem is csökkent.

Sokkal valószínűbb, hogy Franciaországban vagy Németországban következik be merénylet, mert ott a terroristák már kiterjedt és rejtett hálózatokkal rendelkeznek.

A dzsihadista propagandának vonatok kisiklatására buzdító, közelmúltban közzétett felhívása miatt különös figyelmet kell fordítani minden olyan információra, amely a vonatok közlekedésének megakadályozását célzó szabotázskísérlettel vagy behatolással kapcsolatos” - idézte a lap a francia rendőrség országos igazgatóságát.

Továbbá írnak még erdőtüzek, ételmérgezések előidézéséről is, így gyakorlatilag a terroristák mostantól minden létező fronton támadni fogják az európaiakat, és az európai kultúrát.

Egészen elképesztő szintre lépett a terror.

Sokak szerint még idén bekövetkezhet Európa szeptember 11-e, vagyis egy olyan szintű terrortámadás, mely több száz, még rosszabb esetben több ezer ember halálával végződhet.

Bill Gates például már egy évvel ezelőtt is komoly aggodalommal figyelmeztette a közvéleményt, hogy a terroristák akár biológiai fegyvereket is bevethetnek, mérgezhetik a vizet és a levegőt, így nagyon könnyen ölve meg akár több városnyi embertömeget is.

A nukleáris erőművek is potenciális célpontok lehetnek, hiszen egy-egy ilyen erőmű felrobbantása országokat tehetne tönkre, és pusztíthatna el, bár egyes elemzők szerint ezt a muszlim szélsőségek nem akarják, hiszen számukra is élhetetlenné válnának ezek a területek.

Európában kezd pattanásig feszülni a helyzet és nagyon sokak szerint közel van egy polgárháború kirobbanása.

Legalábbis egy polgárháború elkerülhetetlen lenne, máskülönben vagy be kellene végleg zárni a határokat, vagy Európa halálra van ítélve. Az iszlám szélsőség katonái ugyanis addig fognak robbantgatni és módszeresen félelmet kelteni, míg szép lassan ők nem lesznek majd a többség.

Akkor pedig lehet új haza után nézni minden európainak.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes hihetetlen érdekesség európa terrorizmus szeptember 11 terror bevándorlás


Megtekintések száma: 105921





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet