Földönkívüli embriót találtak Arizónában?

2016. április 30., szombat




Arizonában egy férfi különösen bizarr teste bukkant. Vajon idegen lény teteméről, vagy puszta mutációról van szó? Abortált magzat a titkos idegen-ember hibrid kísérletből? 

Egy Arizonában élő férfi szokatlan tetemre bukkant, melyet azonnal jelentet a hatóságoknak és a helyi biológusoknak, akik már megvizsgálták az élettelen testet, hogy rájöjjenek, pontosan mi is lehet.

Sok teória látott napvilágot arra vonatkozóan, hogy mi is lehet ez a különös maradvány.

Látszólag egy embrióra emlékeztet, azonban határozottan olyan jellemvonásokkal rendelkezik, melyek földönkívüli eredetet sejtetnek.

A férfi aki neve elhallgatását kérte - ám egyes lapok rájöttek végül személyazonosságára - a lényt a saját hátsókertjében találta meg, és azonnal tudta, hogy valami olyanra bukkant, ami nem oda tartozik.

Egy bizonyos Todd Ray-t gyakran felhívnak hasonló történetekkel, így ezt a történetet sem vette túl hitelesnek, amikor az anonim telefonáló elmesélte, egészen addig, míg egy napon egy címkézetlen, feladó nélküli csomagot nem kapott valakitől.

A csomagot felbontva egy alkoholban ázó ijesztően bizarr embrió-szerű lényt talált egy üvegbe zárva.

Az üvegben valóban egy szerves élőlény volt, mint az később a biológusok által végzett vizsgálatokból kiderült, tehát a csalás lehetőségét szint azonnal ki lehetett zárni.

idegen-hibrid

Azonban sokkal aggasztóbb volt az, hogy nem tudta senki, hogy pontosan micsoda is lehet.

A lény fejéből egy antenna szerű szövet képződmény nőtt ki, mintha valóban egy szerves antenna volna.

idegen-embrio

A kutatók szerint egyértelműen olyan élőlényről lehet szó, amivel korábban még soha nem találkoztak. hogy földönkívüli-e azt nem tudni, de azonnal elrendelték, hogy DNS vizsgálatokat végezzenek rajta, és szöveteket távolítsanak el belőle további analízisre.

A titkos Dulce bázisról származó abortált idegen-ember hibrid?

Az egész lény úgy néz ki, mintha Frankenstein egy összetákolt szörnye lenne. Egyes feltételezések szerint még az sem kizárt, hogy a lény egyes részei más-más felépítésű szövetből állnak.

Mások pedig a NASA titkos ember-idegen hibridjeit emlegetik. Szerintük a lény nem más, mint egy abortált magzat, mely egyszerre tartalmaz emberi és földönkívüli DNS-t.

Egyesek odáig mennek, hogy tudni vélik, talán a Dulce-bázisról származik a lény. A bázis szigorúan titkosan működik a föld alatt, és az a szóbeszéd járja, hogy titkos kormányzati projektek keretében különböző génterápiás kutatások zajlanak emberek és idegen DNS bevonásával.

dulce-hibridek-klonozasa

Egészen pontosan az Új-Mexikó állambeli Dulce közelében, a Jicarilla Apache Indian Reservation területén lévő Archuleta-fennsík alatt található, két mérföld mélyen. Létezéséről nagyon kevesen tudnak a világon. Itt van a Föld legelső és fő egyesített USA-kormány/idegen biogenetikai laboratóriuma.

A létesítmény minimum 7 ismert szinttel rendelkezik és egy olyan központtal, amelyet a bázis biztonsági emberei irányítanak.


a-dulce-komplexum-szintjei

A szintek közt minél mélyebbre haladunk, annál szigorúbbak a biztonsági intézkedések. A komplexumban legalább 3000 real time kamera van elhelyezve, amelyek éjjel-nappal kulcsfontosságú helyeket (ki- és bejáratokat) figyelnek. Ezeknek a biztonsági ki és be járatoknak a száma meghaladja a százat.

Egyesek szerint a szürke idegenek az új világrend legnagyobb ellenségei.

Tudnunk kell, hogy az 1950-es években sok embert használtak kísérletezéseikhez! Ez az arány a 60 évekre jelentősen megnőtt. Az utóbbi években egyre többször kerültek elő kétes eredetű, nem földinek tűnő embriók, vagy abortált magzatok, különféle tetemek.

dulce-idegenek

Mások úgy vélik, hogy a tetemek valójában emberi embriók, melyek mutálódtak, és a szóban forgó test is egy ilyen mutációban elpusztult magzat. Azonban biztosat csak akkor kehet mondani az ügyben, ha megérkezik a DNS vizsgálat eredménye.

Vajon ezek a maradványok ékes bizonyítékai a Földünkön működő titkos bázisoknak, ahol genetikai kísérletek folynak? Vagy csak egy "egyszerű" ámde annál bizarrabb mutációról van szó? A kérdés nyitott...

rejtély rejtélyek ufó ufók idegen idegenek


Megtekintések száma: 17781





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet