Földönkívüli lény koponyáját találhatták meg Afrikában?

2021. március 21., vasárnap




Az információk szerint régebbi, mint bármi, amit eddig találtak - állítják.

Olyan lelet kerülhetett elő Afrikában, mely megváltoztathatja nem csak az emberiség történelmét, hanem azt, ahogyan a világra tekintünk.

Ugyanis, ha bebizonyosodik a valódisága, akkor többé nem mondhatjuk el magunkról, hogy egyedüli fejlett faj vagyunk a világegyetemben.

Az előkerült lelet egy szinte teljesen épségben maradt koponya. Legalábbis í hírek erről szóltak. Körülbelül 30 különféle egyetem dolgozik azon, hogy fényt derítsenek a titkára.

Szemmel láthatóan nem ember, de senki sem tudja megmondani az eredetét. Felmerült már a mutáció, és egyéb lehetőségek gyanúja is.

Nagyon keveset tudni a koponyával kapcsolatban, ezért érdemes meglehetősen nagy kétkedéssel fogadni, míg be nem bizonyosodik az ellenkezője. Állítólag 2011-ben találtak rá Afrika szavannáin, valahol Nigériában.

Aranyat bányásztak az egyik bányában, amikor ez a titokzatos koponya fordult ki a földből.

A koponya mérete megegyezik az ember koponyájának méretével. A szemgödrök, az orrlyuk, és az állkapocs elhelyezkedése is mind az emberéhez hasonlít. Azonban furcsa kinövéseket látni az arccsontozaton.

Olyan kinövéseket, melyeket egyetlen ember sem hordoz magán a Földön.

Az előzetes kormeghatározás alapján 80 millió évesre becsülték. Rengeteg teória merült fel annak kapcsán, mi is lehet ez. A legextrémebb teória szerint ez egy földönkívüli faj egyik egyedének a maradványa, melyek a múltban itt éltek Afrikában.

A hosszúkás fejforma alapján ha ez valóban így van, akkor a paleoasztronautika hívei szerint nem kizárt, hogy egy Anunnaki koponyáját találhatták meg.

Az Anunnakikról ugyanis tudják, hogy Afrikában több hatalmas megacivilizációt és várost építettek fel. Itt volt az egyik legnagyobb aranykitermelő városuk, ugyanis rengeteg aranyat termeltek ki a bolygóról - mára ezért is maradt ilyen kevés.

Anunnaki civilizációs romok...

Mások úgy gondolják azonban, hogy a lelet lehet akár egy emberi koponya is. Egy mára már kihalt, eddig számunkra ismeretlen emberi fajtól. Nem lehetetlen, ugyanis napjainkban is találnak olyan leleteket, melyek nem illenek be az eddig talált és elismert fajok közé.

Talán létezhetett egy elszigetelten élő, különleges vonásokkal rendelkező emberi faj, mely egészen eddig rejtve maradt előlünk.

Egy másik elmélet szerint az előző emberiség maradványai lehetnek a csonttöredékek, és maga a koponya.

Rengeteg különféle vizsgálatot végeztek el a koponyán, és a hírek szerint csak annyi biztos, hogy valódi lehet, de nem tudni, hogy a földön kívülről eredeztethető-e, vagy sem.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek ufó ufók idegen idegenek ősi idegenek ősi tudás anunnakik


Megtekintések száma: 223464





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet