Földönkívüli organizmusok kezdtek szaporodni k az ISS burkolatán: az idegenek már itt vannak?

2022. november 27., vasárnap




Anton Shkaplerov megdöbbentő felfedezésről számolt be. Új korszak kezdődhet a tudomány történetében?

Orosz űrhajós számolt be arról, amit az ISS fedélzetén tapasztaltak és éreztek, amikor rendkívüli esemény történt: felfedeztek valamit, amiről most mindenki beszél.

Ami valószínűleg - sokak szerint ez már biztosra is vehető az eredmények szerint - az idegen életformák létezésének végső bizonyítéka.

A baktérium felfedezésről beszámoló orosz űrhajós, Anton Shkaplerov közlése szerint a mikroorganizmusokat úgy találták meg a nemzetközi űrállomás tudósai, hogy egy rutin eljárás során mintákat vettek az űrállomás külsejéről.

Arról van ugyanis szó, hogy az ISS burkolatán találtak valamit, ami nem földi eredetű...

Annyit tudni, hogy a baktériumokat elkezdték vizsgálni, és a Födler küldtek mintákat, hogy ott jobban szemügyre vegyék a tudósok.

Az már szinte biztos, hogy a mikroorganizmusok nem a Földről hanem a távoli mélyűrből származnak.

Az ma már kísérletekkel is bizonyított, tudományos tény, hogy a földi eredetű mikroorganizmusok képesek lehetnek túlélni a földről az űrbe való utazást valamint az extrém zord környezeti körülményeket is.

Ezért a bejelentés megerősítése érdeklében ezt akarják még kizárni különféle kísérletekkel és vizsgálatokkal a tudósok.

A tudósok szerint az ionoszférában megtapasztalható felfelé áramlási jelenségnek köszönhető , hogy a bolygónk felszínéről származó anyagok képesek eljutni, akár a felső légköri rétegekig, illetve adott esetben még onnan is tovább az űrbe.

Ezután a felfedezés után az orosz űrkutatási hivatal, a Roscosmos - együtt más tudományos műhelyekkel - javasolta a bioszféra felső határának a felemelését a jelenlegi 20 km-esről 400 kilométeres magasságra.

Az eddigi közlések szerint 2018 év elejére tudhatja meg a közvélemény, hogy valóban földönkívüli eredetű mikroorganizmusokat találtak most a 400 kilométeres magasságban a Föld körül keringő Nemzetközi Űrállomás külsején.

OSZD MEG másokkal is!

tudomány érdekes hihetetlen bizarr űrkutatás érdekeség földöníkvüliek


Megtekintések száma: 118183





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet