Földönkívüli őrzőkről számolnak be az Antarktiszon? Az ősi romokat védelmezhetik?

2023. december 2., szombat




Különféle bizarr beszámolók érkeznek az Antarktiszról.

Furcsa, bizarr lények vannak az Antarktiszon? Különös alakokról számolnak be az ott tartózkodó kutatók és klimatológusok.

Korábban már szóltak arról különféle hírek, hogy hatalmas, bizarr rádióhullámok érkeznek az Antarktisz felől, melyet más állomások és műholdas képek is tanúsítanak.

Arról is tudunk, hogy az Antarktiszon vannak olyan területek, ahol fegyveres katonákat, és kutatóbázisokat láttak. Olyan helyeken, ahol hivatalosan nem működnek kutatóállomások, sem egyéb komplexumok.

Valami egyértelműen van a jég alatt. Létezik, és maga a valóság. Még akkor is, ha ezt hivatalosan titkolják. Sokak szerint egy rejtett civilizáció maradványai hevernek az Antarktisz mélyén.

Ennek nyomait az utóbbi években számtalan alkalommal látták. Főleg műholdas képeken bukkantak fel hatalmas ősi lépcsők, kiolvadt tornyok, párhuzamos falak, vagy épp piramisok.

Több utazó és kutató is látott olyan piramisokra emlékeztető hegyvonulatokat, melyek oldalai túlságosan szabályosak voltak ahhoz, hogy természetes képződmények legyenek. Arról nem beszélve, hogy ezen hegyek lábainál hatalmas barlangok, üregek találhatók, melyek végtelen mélyre vezetnek, legalábbis egy labirintusszerű földalatti hálózat részei lehetnek.

A második világháború ideje alatt állítólag maga Hitler is kutatott az elveszett civilizáció után.

Náci expedíciókat küldött a területre, és még bázist is épített, mélyen a jég alatt.

Persze már ennek a nyomait is eltüntették, és tagadnak mindent, ami fényt deríthet a rejtett civilizációval kapcsolatos kutatásokra.

Hihetetlen módon az utóbbi időben többször jelentek meg olyan nem megerősített - tehát a hitelességük kétes némileg - hír, miszerint az Antarktiszon létezhet valami, amire nemrég, néhány évtizeddel ezelőtt bukkantak rá.

Rengeteg apró, emberi, vagy legalábbis humanoid maradványt, méghozzá az Antarktiszon álló Whitmore hegy belsejében.

Ezekből a különleges csontvázakból a beszámolók szerint nem csak egyet találtak, hanem több tucatnyit már, és a legelső még néhány évtizeddel ezelőtt tárták el: azóta tudnak róla, hogy az Antarktiszt egykoron egy humanoid faj népesíthette be.

Ez is azt bizonyítja, hogy volt és van is valami az Antarktiszon.

Az utóbbi időkben megfigyelt különleges őrzők, bizarra entitások talán ezt az ősi titkot őrizhetik, ezért lehetnek jelen a jeges kontinensen.

A jégbe zárt technológiára vigyáznak, mely jóval fejlettebb az emberi technológiánál, és ha rossz, emberi kezekbe kerülne, akkor az a bolygó pusztulását is előidézheti.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek összeesküvés ősi idegenek ősi civilizáció


Megtekintések száma: 363093





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet