Földönkívüliek felelősek azért, hogy a hidegháború nem végződött harmadik világháborúval?

2017. május 7., vasárnap




Egy volt asztronauta állítása szerint nem az emberiségen múlt, hogy nem következett be a harmadik világháború. 

A több mint 84 éves Edgar Mitchell - aki korábban az Apollo-14 űrhajósa is volt, azt állítja, hogy a földönkívüliek régóta jelen vannak a bolygón, és komolyabban is beavatkoztak a történelem alakulásába, több ponton is.

Az egykori asztronauta azt állítja, hogy az idegenek az 1940-es évektől, az első amerikai atomfegyver-tesztek idejétől látogatták a katonai bázisokat és rakétasilókat.

Szerinte az űrlények felkeresték azt az Új-Mexikói tesztterületet is, ahol az első atombombát felrobbantották.

Gyakorlatilag megakadályoztak egy teljes atomkatasztrófát.

Felmérték annak a veszélyét, hogy mi történne, ha kirobbanna az első két világháborút követő rövid hidegháborús időszak után a harmadik nagy világégés, és arra jutottak, hogy ez kis híján az emberi faj végleges pusztulását hozhatta volna magával.

Ezért úgy döntöttek, hogy nem először a történelem folyamán cselekednek, és beavatkoznak.

Fedett akciók során folyamatos ellenőrzésük alatt tartották a nagyhatalmak rakétakilövő állásait, és silóit.

Állítólag több alkalommal megsemmisítették orosz interkontinentális rakétákat, amiről aztán Amerika semmit sem tudott. Ha ugyanis a tudomásukra jutott volna, hogy az oroszok valóban támadást intéztek volna az USA ellen, minden bizonnyal kirobbant volna a harmadik világháború.

A NASA volt űrhajósának az a határozott véleménye, hogy a hidegháború alatt az idegenek rendszeresen lelőtték a tesztrakétákat, és titokban mindent megtettek azért, hogy visszatartsák az emberiséget az atomháborútól, és békét teremtsenek a Földön.

Nem volt könnyű dolguk, mert az emberek minden áron el akarták pusztítani egymást, és így önmagukat.

Végül lecsengett ez a korszak, és az idegenek a háttérbe vonultak. Állítólag még az is terítéken volt az idegen fajnál, hogy hatalmas haderővel jelenjenek meg, és mivel az emberiség önmagára veszélyt jelentett volna, egyfajta fennhatóságuk alá hajtottak volna minket.

Ezt azonban nem ítélték végül túl diplomatikus lépésnek, és túl nagy beavatkozásnak gondolták, ezért soha nem lépték meg.

OSZD MEG másokkal is!

ufó ufók idegen idegenek összeesküvés idegen civilizáció


Megtekintések száma: 20374





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet