Folyamatosan felfegyverezte a menekülteket az Európában bujdosó terrorsejt hálózat?

2018. július 20., péntek




Teherhajón Muszlim menekültek érkeztek Görögországba, és a "menekültekkel" együtt érkező konténerekben valójában nagy mennyiségű fegyver és lőszerszállítmány volt. Nem ez az első és nem is az utolsó eset. Európában fegyveres puccs készül?

Mint az már napok, hetek óta tudvalévő, az Iszlám Állam egy Európai szeptember 11-re készül. Még nem tudni hol, vagy miként csapnának le, de egy több száz, vagy több ezer áldozattal járó merényletet terveznek.

Egyes források szerint a többlépcsős terv következő része az ominózus fő merénylet után az, hogy több kisebb merényletet is végrehajtanak Európa nagyobb városaiban, ezzel hirtelenjében megbénítva a kontinens rendjét.

A legutolsó lépés pedig azt foglalja magában, hogy a már beépült iszlám harcosok fegyvert ragadnának, és mind kívülről, mind belülről térdre kényszerítenék egész Európát.

A feltételezésnek sajnos nagyon is sok alapja van. Nem rég megjelent egy videó az interneten.

A videó leírása alapján teherhajón Muszlim menekültek érkeztek Görögországba, és a "menekültekkel" együtt érkező konténerekben valójában nagy mennyiségű fegyver és lőszerszállítmány volt.

Abban biztosak lehetünk, hogy ezeket a fegyvereket nem a Görög állam rendelte, mert a Görög hatóságok nagy erőkkel a helyszínre érkeztek és a konténereket alaposan átkutatták. A paparazzi felvételen is jól látható, hogy a hatóság emberei részletesen átvizsgálják a fegyvereket és leltárt készítenek róluk.

Biztos sokakban felmerülhet, hogy a fegyverek esetleg csak utánzatok, vagy sport célra használatos nem valódi fegyverek.

Természetesen nem áll módunkban megvizsgálni a fegyvereket, mi is csak a felvételt láttuk. Ettől függetlenül a videó eredeti forrásánál több hozzászóló jelezte, hogy találtak más hírforrásokat is, ahol megerősítették, hogy több mint 5000 db. 9 mm-es puskát, és különböző sörétes fegyvereket találtak a hatóság emberei a konténerekben. Természetesen a hozzájuk tartozó lőszerekből is nagy számban kerültek elő a dobozokból.

A hajó teljes legénységét letartóztatták a Parti őrség emberei. A Menekültekről pillanatnyilag nincs hír.

Az országok viselkedése alátámasztja a hírt

Ha megnézzük az elmúlt napok eseményeit, akkor láthatjuk, hogy olyan országok, melyek korábban nagyon is menekült barát attitűddel rendelkeztek, váratlanul szigorításokat, és erős biztonsági óvintézkedéseket vezettek be, mint például Németország, de Görögországban is vannak olyan helyek ahol már megerősítették a határőrizetet, és bottal ütik az illegálisan határátlépő menekülteket.

De vajon mi ez a hangulatváltás Európában? Talán az Európai felső vezetés már tud a több független forrásból érkező hírekről, és becsempészni szándékozott -rosszabb esetben sikeresen be is csempészett - fegyverekről.

Ha ez így van, akkor Európa hatalmas bajban van, és épp a saját sírját ássa.

Az Iszlám állam harcosai már csak a megfelelő időre várnak, míg a létszámuk az EU-n belül is eléri az ütőképes hadsereg létszámát, hogy kívülről és belülről egy időben támadhassanak rá az Európai polgárokra, ezzel borítva lángba a kontinenst, kikövezve az utat hőn áhított Európai kalifátusuknak.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes összeesküvés politika menekültek


Megtekintések száma: 19481





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet