Friss méhpempő: csodaszer a konyhában, avagy miért fogyasszunk rendszeresen belőle!

2017. szeptember 19., kedd




A méhpempő nem csak finom, hanem számtalan kedvező hatása van a szervezetre. Tudtad, hogy pirulák és oltások helyett is kiváló?

A méhpempő nem csak az egyik legtermészetesebb, hanem egyben a legfinomabb anyag a világon. Nem tartalmaz semmilyen adalékanyagot, mégis természetes módon képes tartósan elállni.

Ráadásul tele van olyan vitaminokkal és ásványi anyagokkal, ami az emberi szervezet számára elengedhetetlen.

És ami nagyon fontos, és sok modern termékről nem mondható el: nem okoz semmilyen függőséget, és ha túl sokat fogyasztunk belőle, akkor nincs kellemetlen mellékhatása.

Az anyaméhek különleges tápláléka számtalan betegségre és a mindennapi életünket megnehezítő tünetre jótékony hatással van.

Eleve hasznos azért, mert rengeteg vitamin és ásványi anyag van benne, ezért a szervezetet felvértezi az erővel, mellyel nem csak megelőzheti a betegségeket, de akár fel is tudja venni velük a küzdelmet.

Ez egy olyan aduász, ami nem túl drága, könnyen beszerezhetjük, és egy természetes gyógyír lehet rengeteg betegségre, akár egy súlyosabb megfázásra is.

A méhpempő alapjáraton egy zselészerű, kocsonyás anyag, melynek nagyon kellemes, édes íze van. Az anyag olyan különleges összetételű, hogy még hosszú időn át tartó tárolás során sem indul erjedésnek.

Ha van méhpempőnk, gyakorlatilag egy halom gyógyszerre nem is lesz szükségünk otthon, ugyanis rengeteg mindenre jó. Megfázásra, lázra, torokfájásra egyaránt hatásosan lehet alkalmazni, és 2-3 napon belül a súlyosabb tüneteket is enyhíti, vagy meg is szünteti.

Az influenzajárvány tombolásakor a méhpempőt nem fogyasztók, úgy próbálnak egészségesek maradni, hogy korábban védőoltást kaptak, vagy kétes eredetű pirulákat szedtek marokszám, holott a méhpempő nagyon ismert antivirális hatásáról

Ha valaki rendszeresen fogyaszt méhpempőt, akkor sokkal ritkábban betegedik meg, ezt orvosok, és kutatók is kimutatták egy több éven át tartó kísérletben, melynek során két csoportot figyeltek meg. Akik rendszeresen fogyasztottak belőle, és azokat, akik nem.

Az előbbi csoport 35%-kal ritkábban volt beteg, vagy esett át fertőzéseken, mint a méhpempőt nem fogyasztók kontrollcsoportja.

A méhpempő, kis mértékben tartalmaz cukrokat (szacharóz, glükóz, fruktóz), többféle aminosavat, vitaminok közül az A-, C-, D-vitaminok mellett az egész B-vitamin sor megtalálható, így az anyagcsere szempontjából kiemelkedő fontosságú B5-vitamin is.

Emellett erősen méregtelenítő hatású. A természetes méregtelenítés pedig, mint tudjuk, nagyon fontos.

Éppen ezért erősen javasoljuk, hogy aki még nem tette, kezdjen elé méhpempőt fogyasztani. Ártani nem árt, megfizethető árú, és természetes csodaszer.

egészség életmód egészség megelőzés természetes remediák


Megtekintések száma: 55165





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet