Furcsa, bizarr dolgokra vagy figyelmes? 5 jel, hogy paranormális jelenségek zajlanak az otthonodban!

2023. február 19., vasárnap




Ezekre az apró jelekre feltétlen figyelj oda, mert rossz szándékú lelkes is ólálkodhatnak körülötted. Talán most is TÉGED figyelnek!

Volt már olyan érzésed, mintha figyelnének, közben tudtad, hogy teljesen egyedül vagy?

És olyan, hogy állt valaki a sötétben, és meg voltál arról győződve, hogy nem lehet ott senki?

Időnként az ember érzi a tarkójának szegezett szemeket,e ltűnnek tárgyak, vagy hangokat hall éjszaka. Ezek mind annak a jelei lehetnek, hogy paranormális jelenségek zajlanak az otthonunkban.

Rosszabb esetben egy gonosz lélek ült rá a házra, vagy ami még rosszabb, ránk akaszkodott!

Vannak ennek konkrét jelei is. Az egyik ilyen, amikor úgy érzed, hogy fázol, miközben alapvetően nincs rossz idő. Ilyenkor hőmérővel érzékelni is lehet a hirtelen és megmagyraázhatatlan hőmérséklet változást is.

Szinte megfagy a levegő. Ez a démoni lelkek egyik tulajdonsága, hogy foltokban a lakásban megváltoztatják az energiát így a hőmérsékletet is.

ha erős rémálmok gyötörnek, melyekben valaki vagy valami elől menekülsz vagy zuhansz, szintén annak a jele, hogy egy gonosz lélek megpróbál a lelkedre törni, és elvenni azt.

Ilyenkor gyakorlatilag arra pályázik, hogy beköltözzön a testedbe. Csak ritkán történik meg, hogy ez sikerül is, ilyenkor beszélünk démoni megszállásról.

Apróbb tárgyakat más helyen találsz, és nem ott, ahova tetted. Előfordulhat, hogy rosszul emlékszel, hogy az adott tárgyat éppen hol hagytad, ezért végezz egy kísérletet, és pár napig írd fel vagy fotózd le, mikor, mit és hova tettél.

Ha máshol találod, akár fél méterrel távolabb attól a helytől, ahol hagytad, akkor azt nem a huzat tette arrébb, hanem egy olyan szellem, aki bosszúságot szeretne okozni Neked.

Gyakori az áramingadozás, elektromos készülékek kikapcsolódnak, majd újraindulnak. Például a számítógép újraindítja magát, vagy a telefonok megzavarodnak.

Nem egy esetben az is előfordul, hogy a tévé magától bekapcsol vagy a rádió. Ilyenkor érdemes lehet gyanakodni.

Az egyik legborzasztóbb érzés, amitől minden embernek feláll a hátán a szőr.

Egyesek erre érzékenyebbek, mint az átlag, míg mások nem rendelkeznek ilyen kifejlett érzékekkel, de általánosságban elmondható, hogy mindenki részese volt már legalább egyszer életében valami hasonlóban. Nem összetévesztendő a paranoiával.

Egyes emberek állandóan azt érzik, hogy valaki figyeli őket, ilyen esetben nem tudhatjuk biztosan, nem-e betegségük játszik velük. Máskülönben ez önmagában nem elegendő jel ahhoz, hogy kijelentsük: szellemek járnak a házunkban. 

OSZD MEG másokkal is!

paranormál szellemek túlvilág bizarr ijesztő félelmetes


Megtekintések száma: 117660





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet