Furcsa felvétel egy éjszaka a lakótelep felett lebegő ufóról

2016. október 8., szombat




Különös, fénylő gömb jelent meg, és lebegett egy rövid időn át egy moszkvai lakótelep felett. A bizarr és megmagyarázhatatlan jelenségről felvételt is készítettek.

Nem tudni pontosan, hogy mi látható azon a felvételen, melyet nemrég tettek közzé, amin egy idegennek tűnő fénylő gömb látható, amint egy lakótelep felett lebeg.

Az eset egy moszkvai csendes környéken készült, egész pontosan egy lakótelepen.

A helyiek elmondása szerint errefelé nem szoktak furcsaságok történni, ezért is figyeltek fel többen a jelenségre. No meg azért is, mert nem lehetett nem észrevenni az éjszaka sötétjében furcsán tündöklő fénygömböt.

A fényjelenség azok szerint akik látták, nem lehetett természetes, sem optikai illúzió. Az a valami az égen nagyon is ott volt. Kérdés csak az, hogy mi is lehetett valójában.

Egyesek drónra tippelnek, míg mások úgy vélik, hogy talán egy eddig ismeretlen légköri jelenséggel van dolgunk. Az ufóhívők szerint viszont ez egyértelműen egy idegenek által vezetett fénylő csészealj volt.

A hullócsillag vagy meteorit elméletet már az elején kizárták, mert a legtöbb beszámoló szerint ez a fénylő valami neem lefelé ereszkedett, hanem lebegett egy ideig a lakótelep felett.

Többen azt mondják, hogy Moszkvában nem túl ritka az ilyen jelenség, és más orosz nagyvárosban is előfordul, hogy megmagyarázhatatlan égi jelenségeknek lesznek szemtanúi az emberek.

Sokak szerint ez azért van, mert az orosz kormány titokban kapcsolatot tart fenn az idegen civilizációkkal. Hogy mi van ezen összeesküvés elméletek mögött, azt nem tudni de ha valóban van egy közös paktum a háttérben, az sok rejtélyes égi jelenséget megmagyarázna.

paranormál ufó ufók idegen idegenek összeesküvés orosz oroszok


Megtekintések száma: 154310





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet