Galaktikus építők műve a gízai fennsík? Sokkoló tények az orion-övről és Egyiptomról

2023. április 30., vasárnap




A piramisok szerepe sokat elárul a múlttal kapcsolatban...

Az ősi kultúrák világszerte tisztában voltak egyes kozmológiai együttállásokkal, és méőszámokkal, ami alapjaiban veti fel annak a lehetőségét, hogy ősi tudás birtokában voltak.

Ez az ősi tudás pedig feltehetően idegen tudás volt, egy másik civilizációtól.

Világszerte számos piramis található a bolygón, melyek együttállást ábrázolnak elhelyezkedésükkel. Ezekkel az együtt állásokkal pedig egyértelműen azt bizonyították, hogy tisztában voltak az Orion rendszer égitesteinek elhelyezkedésével.

Ennek megfigyelésére csak a 19. századot követően volt képes a csillagászat, ami elgondolkodtató...

Bizonyos rejtélyes okoknál fogva az Orion csillagképnek kiemelt jelentősége volt az ősi kultúrák számára világszerte.

Egyesek még világjelenségnek is hívják az Orion-kapcsolatot, mivel ezt a csillagmintát pontosan megjelenítették az őseink műemlékeiken az egész világon Egyiptomtól Mexikóig. Ismeretlen ok miatt ez a konstelláció képezte elődeink számára az égbolt középpontját. - írja a Boldognapot blog.

A csillagászok igen gyakran hivatkoznak M42-ként az Orionra. Ez egy csillaglép, az egyik legkiemelkedőbb az égen.

A régészek és történészek szerint ez az oka, hogy annyi ősi civilizáció figyelmét felkeltették.

Mások, a paleoasztronautika hívei szerint az ősi idegenektől ered az a tudás, amivel ezeket megépítették és iylen tökéletes betájolták.

A Gízában található piramisok és társépítményeik évszázadok óta elbűvölik a kutatókat, a történészeket és a régészeket.

Ezek a fenségek struktúrák nem hasonlítanak a bolygó felszínén lévő más struktúrákhoz. Érdekes módon úgy tűnik, hogy a Gízában található három piramis meglehetősen hasonlít az Orion csillagképre.

Számos más helyen a világban észrevették az együttállás ábrázoló elhelyezkedést az ősi piramisoknál, így az azték piramisok esetében is, vagy épp Chilében.

A hopik egy bennszülött amerikai törzset alkotnak, akiknek a kozmológiája, műemlékei és vidéke mélységes kapcsolatot mutat az Orion csillagképpel, s mint ahogy a föld más ősi civilizációinál Afrikától Európáig, úgy a hopik törzsénél is az Orion csillagképnek feleltették meg a szent területeiket.

Nagyon sokan vélekednek úgy, hogy valójában ezeket a rejtélyes kozmológiai összefüggéseket egyértelműen az Orion csillagképből érkező ősi idegenek mutatták meg az emberiségnek.

Ezek az idegen lények valóságos istenek voltak a földiek számára, így mélységes istenhit alakult ki irántuk, ami alapjaiban határozta meg az emberi erkölcsöt és a fajunk fejlődését morális téren is.

A legendák és jóslatok szerint ezek az istenek egy szép napon a jövőben vissza fognak térni, hogy az ősi tudásuk által egy újabb szintre emeljék majd az emberek világát.

OSZD MEG másokkal is!

rejtély rejtélyek földönkívüliek ősi idegenek ősi tudás egyiptom ősi technológia orion


Megtekintések száma: 231784





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet