Genocídium: 2 generáció múlva kisebbségbe szorulhat Európa lakossága - állítják a szakemberek!

2018. október 10., szerda




Európa összeomlóban van. Soka pró eleme megmutatja, hogy az egykor közös és egységes európai identitás már nem létezik.

Helyette óriási a káosz, és nem utolsó sorbna még nagyobb a rendezetlenség és az erőszakhullám, mely szinte midnen tagországon végigsöpört az elmúlt időszakban.

Most egy újabb sokkoló adat látott napvilágot, mely mutatja: nagyon közel van Európa vége.

Azt már tudjuk, hogy rengeteg német és francia nagyvárosban már most kisebbségbe kerültek az eredeti "őslakosok" a bevándorlókkal szemben.

A helyzet azonban ennél is sokkalta súlyosabb.

Egész Európát fenyegeti az, hogy a polgárai kisebbségbe kerüljenek saját hazájukban, méghozzá nagyon rövid időn belül. Az elemzők és demográfiai szakemberek szerint alig 2 generáció elég lesz ahhoz, hogy megtörténjen ez a folyamat.

A súlyos problémákat előrevetítő tanulmányt még szeptember elején hozta nyilvánosságra egy francia pénzügyi guru think-tankje, az Institut des Libertés. A Libération című francia napilap azonnal megkérdőjelezte a munka hitelességét, ám a Gateston Institute szakértője szerint a kritikát politikailag motivált vádakra alapozza az újságíró.

A Gatestone kutatója szerint ez is jól mutatja, hogy nemcsak az európai kultúra, hanem a szólásszabadság is haldoklik a kontinensen. A legnagyobb problémának azt tartja, hogy az európai nők nem szülnek gyermekeket, és ennek semmi köze sincs a muszlimok beözönlésének. 

A szakértő szerint emögött a fogamzásgátlás és az abortusz legalizációja áll, ami a 60-as 70-es évektől kezdve folyamatosan elterjedté vált a nyugati világban.

Emlékeztetett: Franciaországban évente 200 ezer (!) abortusz történik, míg a szülések száma 750 ezerre tehető. 

A helyzeten csak ront, hogy a francia parlament a közelmúltban alapvető jogként határozta meg a művi terhességmegszakítás elérhetőségét. Korábban a nőknek hivatalos nyilatkozatot kellett tenniük, hogy bizonyos körülmények miatt képtelenek vállalni a gyermeket.

Ugyanakkor fontosnak tartotta kiemelne, hogy egy idő után a bevándorló háttérrel rendelkező nők között is hasonló szintre fog majd emelkedni az abortuszok aránya, ám addig hosszabb időnek kell eltelnie.

Éppen ezért az összlakosság összetétele brutális módon fog megváltozni, és túlnyomó többségbe kerülnek majd az idegenszívű társadalmak.

Így pedig idővel ezek a most még párhuzamos, nyomokban fellelhető közösségek hamarosan riasztó többséget szereznek Európában.

OSZD MEG másokkal is!

érdekes érdekesség bizarr európa politika bevándorlás menekültkrízis


Megtekintések száma: 22931





Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet