George Orwell Illuminátus jövőképe - filmrészlet, amiben benne van a TELJES IGAZSÁG!

2022. január 10., hétfő
Elgondolkodtató, és csontig hatolóan őszinte... Tényleg így épül fel a világ, és az emberi társadalom... OSZD MEG másokkal is!

George Orwell, nagy valószínűséggel az Illuminátus rend beavatott embere volt, aki jó előre vizionálta az Illuminátus terveket.

A film tele van olyan jelmondatokkal, gondolatokkal, amelyek mind a mai napig érvényben vannak a háttérhatalmi erők köreiben.

Ezek a társadalmi rendet és békét megnyomorító ideológiák, rányomva bélyegüket a mindennapi életünkre, szegénységbe és kilátástalanságban tartják az emberiség jó részét.

"Elképzelni kétségtelenül lehetséges egy olyan társadalmat, amelyben a jólétnek személyes tulajdonok és kényelmi cikkek formájában mindenki egyenlően részese s a hatalom ugyanakkor egy kis kiváltságos kaszt kezében marad."

A gyakorlatban azonban egy ilyen társadalom nem lehet sokáig stabil.

Ha mindenki egyforma kényelemnek és biztonságnak örvend, az emberek nagy tömegei, amelyeket a szegénység rendszerint elbutít, kiművelődnek, és megtanulnak önállóan gondolkodni.

S ha egyszer ez megtörtént, előbb-utóbb rájönnek, hogy a kiváltságos kisebbségnek nincs semmi funkciója, s el fogják söpörni.

Végeredményben hierarchikus társadalom csak a szegénységre és tudatlanságra épülhet.

OSZD MEG másokkal is! 

érdekes érdekesség történelem illuminátusok háttérhatalom


Megtekintések száma: 70965

Szólj hozzá Te is a cikkhez

Ez is érdekelhet